Αθλητικά

Ρούμπεν Σεμέδο – Νέα προθεσμία για να απολογηθεί – Δηλώνει αθώος

31.08.2021 | 20:38 Eνσωμάτωση

Νέα προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, έλαβε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο αποχωρεί από το κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων αφού έχει λάβει νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

«Είμαι αθώος»

Βγαίνοντας από το κτίριο 9 κατεβάζει τη μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό και ξεσπά:

«Θέλω να έρθετε ξανά όταν θα αποδειχθεί η αθωότητά μου».

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού μετά από καταγγελία 17χρονης κοπέλας ότι ο Σεμέδο και ένας ακόμα άνδρας, φίλος του 27χρονου και μάνατζερ 40 ετών, τη βίασαν.

«Επειδή είχα πιει, δεν ήμουν καλά και πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού για ύπνο. Ήρθε ο δεύτερος κατηγορούμενος μέσα στο δωμάτιο και με βίασε. Αφού έφυγε ο δεύτερος κατηγορούμενος, μπήκε στο δωμάτιο ο Σεμέδο, κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο», δήλωσε η νεαρή.

Τη νομική εκπροσώπηση της 17χρονης ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

«Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας».

«Όλα γίνονται για τα λεφτά»

Στις δικαστικές Αρχές παραδόθηκε και η ιατροδικαστική έκθεση της 17χρονης. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του ποδοσφαιριστή, σε αυτή δε διαπιστώνονται πρόσφατες σεξουαλικές κακώσεις στην ανήλικη.

«Υπάρχουν στοιχεία που είναι ακλόνητα και αποκλείουν να έχει συμβεί αυτό για το οποίο καταγγέλθηκε».

Προθεσμία για την απολογία του έλαβε και ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης δηλώνει αθώος. Ο μάνατζερ θα απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού την Παρασκευή το πρωί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/08/2021