Ελλάδα

Αποκλειστικό Live News – Εικόνες ακραίου συνωστισμού σε πλοία, θέατρα & γάμους

30.08.2021 | 16:58 Eνσωμάτωση

Το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά η χαλαρότητά του και η αμέλεια των μέτρων καλά κρατούν.

Οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού, που αποκαλύπτει το LIVE NEWS, καταγράφηκαν σε κατάστρωμα πλοίου από την Πάρο προς το λιμάνι του Πειραιά, μόλις σήμερα το πρωί.

Οι διάδρομοι έχουν κατακλυστεί από εκατοντάδες επιβαίνοντες. Με τις βαλίτσες τους αγκαλιά, κάθονται όπου βρουν. Οι αποστάσεις και οι μάσκες, για τους περισσότερους, έχουν πάει περίπατο.

Στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου επικρατεί πανδαιμόνιο. Είναι η ώρα της αποβίβασης και όρθιοι επιβάτες, ο ένας πάνω στον άλλον, περιμένουν στην ουρά ενδιάμεσα από παρατημένες καρέκλες. Η πληρότητα του πλοίου δείχνει να αγγίζει το 95%.

Συνωστισμός στο θέατρο

Ίδια εικόνα συνωστισμού και σε θεατρική παράσταση χθες βράδυ. Στις εικόνες που εξασφάλισε το LIVE NEWS, λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη, οι θεατές έχουν γεμίσει ασφυκτικά τις θέσεις.

Αποστάσεις και μάσκες… μηδέν εις το πηλίκο.

Κορωνογλέντι γαμήλιων δεξιώσεων

Την τιμητική τους είχαν οι γάμοι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού.

Παρά την απόφαση των λοιμωξιολόγων τα κέντρα διασκέδασης να λειτουργούν μόνο με καθήμενους, αυτό δεν εφαρμόζεται.

Συγκεκριμένα, σε γάμο Λιβανέζων που διεξήχθη σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στη Βουλιαγμένη, οι καλεσμένοι χορεύουν ξέφρενα, διασκεδάζουν δίχως αποστάσεις, ενώ μάσκα φοράει μόνο το προσωπικό του μαγαζιού.

Αντίστοιχες εικόνες και σε γαμήλιο γλέντι στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας. Τα κέφι άναψε για τα καλά στην πίστα, ωστόσο έληξε άδοξα μετά από καταγγελία που έγινε, με τις αστυνομικές Αρχές να επιβάλουν πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 7 ημέρες λουκέτο στην επιχείρηση.

Επισημαίνεται ότι οι γαμήλιες δεξιώσεις γίνονται μόνο σε υπαίθριους χώρους ή σε χώρους με ανοιγόμενη οροφή, με πληρότητα μόλις στο 25%.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/08/2021