Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη – Ανέλαβε την υπεράσπισή της ο Αλ. Κούγιας

27.08.2021 | 17:19 Eνσωμάτωση

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της νεαρής καλλονής, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, με τους στενούς συγγενείς της κοπέλας, να ευελπιστούν πως σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη.

Ενώπιον της ανακρίτριας, τo μοντέλο ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης, ήταν ακινητοποιημένο από την περασμένη Τρίτη ως και την Παρασκευή. Μία ημέρα, δηλαδή πριν τη σύλληψή της, με την ίδια να βρίσκεται για διακοπές στην Ίο.

Το διάστημα αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο απολογητικό της υπόμνημα, κάποιος βρήκε την ευκαιρία και έβαλε μέσα τα ναρκωτικά. Για τον λόγο αυτό, ήδη οι συνήγοροί της έχουν ζητήσει να εξεταστεί το γκρι SUV προκειμένου όπως λένε, να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα την κοκαΐνη.

Το αυτοκίνητο φυλάσσεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αφού αποτελεί, σύμφωνα με την υπεράσπιση του 30χρονου μοντέλου, «κλειδί» στην υπόθεση.

Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα, όταν σε έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού στο αυτοκίνητό της. Από την πρώτη στιγμή η ίδια αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως το μοντέλο επικοινώνησε μαζί του μετά τις χθεσινές εξελίξεις και του ζήτησε να χειριστεί την υπόθεσή της. Πλέον το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου μελετά τα αντίγραφα της δικογραφίας, για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Κούγιας: Βρέθηκε GPS στο όχημα του μοντέλου

Την υπεράσπιση της 31χρονης ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μιλώντας στο LIVE NEWS έκανε λόγο για σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, άτομο από το περιβάλλον που κατηγορεί το μοντέλο επικοινώνησε μαζί ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της, χωρίς οι δύο πλευρές ωστόσο να συναντηθούν.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της εντολέως του δεν βρέθηκε ίχνος οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας ούτε ζυγαριά, «η απουσία της οποίας οδηγεί σε κατάρρευση την κατηγορία περί κατοχής των 35 χωρισμένων δόσεων, αφού χωρίς ζυγαριά ο κάτοχος αυτής της ποσότητας δεν θα μπορούσε ποτέ να τη διαχωρίσει, γεγονός που οδηγεί σε κατάρρευση και την κατηγορία της αγοράς και της μεταφοράς».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι έλαβε την πληροφορία ότι στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης έχει τοποθετηθεί συσκευή GPS για την παρακολούθησή της από το πρόσωπο, το οποίο, ως η ίδια ισχυρίζεται, κατασκεύασε αυτή την ιστορία.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/08/2021