Αθλητικά

Ρότζερ Φέντερερ – Χειρουργείται ξανά και μένει εκτός δράσης για πολλούς μήνες

17.08.2021 | 14:17 Eνσωμάτωση

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ξανά ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο 40χρονος θρύλος του τένις θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να επιστρέψει στα κόρτ.

Άσχημα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ…

Ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας ανακοίνωσε μέσω των social media ότι θα υποβληθεί ξανά σε επέμβαση στο γόνατο , χάνοντας εκτός από το τουρνουά του Σινσινάτι και το Us open.

«Έχω κάνει πολλούς ελέγχους με τους γιατρούς στο γόνατό μου το οποίο υποτροπίασε κατά τη διάρκεια της σεζόν στο Wimbledon. δυστυχώς, οι γιατροί μου συνέστησαν να κάνω νέο χειρουργείο προκειμένου να νιώσω καλύτερα μακροπρόθεσμα. Και αποφάσισα να το κάνω.»

Ένα χειρουργείο που όπως είπε και ο ίδιος θα τον αφήσει εκτός δράσης για πολλούς μήνες και θα τον αναγκάσει να κυκλοφορεί με πατερίτσες για αρκετές εβδομάδες.

«Θα είμαι με πατερίτσες για αρκετές εβδομάδες και εκτός αγώνων για πολλούς μήνες, οπότε θα είναι δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι το σωστό γιατί θέλω να είμαι υγιής, θέλω να μπορώ να τρέχω στο μέλλον και θέλω να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιστρέψω στο tour.»

Ο Φέντερερ έχει ήδη υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο μέσα στο 2020 με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη δράση τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 40χρονος τενίστας έχει ακόμη ένα δύσκολο χειρουργείο μπροστά του , με την ανησυχία να είναι έντονη για το πότε και αν θα επιστρέψει…

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 17/08/2021