Ελλάδα

Φωτιές – Αυτοκίνητο περνάει μέσα από τις φλόγες στη Γορτυνία – Συγκλονιστικό βίντεο

11.08.2021 | 20:08 Eνσωμάτωση

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη Γορτυνία ήρθε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο, φαίνονται κάτοικοι της περιοχής να περνούν μέσα από τις φλόγες προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη πύρινη λαίλαπα.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι περνούν μέσα από τις φλόγες. Κραυγές αγωνίας για τη ζωή τους, κινδυνεύουν να εγκλωβιστούν.

Με τρεμάμενη φωνή, ο ένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, περιγράφει στο MEGA τον εφιάλτη. Όπως λέει, γλίτωσαν την τελευταία στιγμή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος και ο Περικλής Καπογιάννης βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς στο χωριό Λιβαδάκι Αρκαδίας.

«Σκέφτηκα άμα σταματήσω θα πάρουμε φωτιά, φοβόμουνα δεν το συζητάμε λέω ότι και να γίνει πρέπει να φύγουμε, ήταν τρελά τα πράγματα μου φάνηκε αιώνας. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα να μην βρούμε δέντρο, μην βρούμε δέντρο», λένε.

Ο Περικλής Καπογιάννης είναι ο οδηγός του αυτοκίνητου, όπως λέει στο MEGA το μόνο που σκεφτόταν εκείνη την στιγμή ήταν η οικογένειά του.

«Το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν τα παιδιά μου που είναι μικρά και πρέπει να γλιτώσουμε από την φωτιά»

Ο οδηγός και οι δύο κάτοικοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο κινδύνεψαν να καούν, όπως λένε, όμως ρίσκαραν τη ζωή τους για να μπορέσουν να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/08/2021