Ελλάδα

Ίος: Κόκκινος συναγερμός στο νησί – Ανοιχτό το ενδεχόμενο lockdown

28.07.2021 | 19:50 Eνσωμάτωση

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την Ίο, αφού όπως είπε υπάρχει ορατός κίνδυνος πια το νησί να κλείσει. Την ίδια στιγμή, στη Μύκονο συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι.

Κορωνοπάρτι σε κρύπτες στη Μύκονο

Με την κατάλληλη προετοιμασία, το υπόγειο ενός σπιτιού στη Μύκονο ετοιμάστηκε να υποδεχθεί τους καλεσμένους στο κορωνοπάρτι.

Από νωρίς το απόγευμα η κατάλληλη ομάδα τοποθέτησε στον χώρο τόσο ηχοσυστήματα όσο και ανεμιστήρες για να κρατούν τον χώρο στην ιδανική θερμοκρασία.

Η τοποθεσία του πάρτι είναι μυστική. Το πάρτι τελειώνει τις πρωινές ώρες, με την αστυνομία να μην καταφέρνει να εντοπίσει τον χώρο.

Ακυρώσεις υπό τον φόβο προστίμων

Η αυστηροποίηση των μέτρων και οι εκτεταμένοι έλεγχοι της αστυνομίας έχουν τρομάξει τους ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα όλο και λιγότεροι να διαθέτουν τις βίλες τους για κορωνοπάρτι.

Το κορωνοπάρτι της χρονιάς στη Μύκονο, που αποκάλυψε το MEGA, στήθηκε δίπλα στο αστυνομικό τμήμα. Τοποθετώντας φορτηγάκια στο αδιέξοδο και έχοντας τσιλιαδόρους, δημιούργησαν το μεγαλύτερο κομφούζιο της Μυκόνου δυσκολεύοντας τις Αρχές να φτάσουν στο σημείο.

Τα ντεσιμπέλ από τα ηχεία στο «κόκκινο». Η μουσική ηχούσε τόσο δυνατά που οι περίοικοι καλούσαν στο αστυνομικό τμήμα για διατάραξη ησυχίας.

Οι αστυνομία αφαίρεσε πάνω από 18 πινακίδες, επέβαλε πρόστιμο 50,000 € στον διοργανωτή, ενώ επιβεβαιώθηκαν και άλλες παραβάσεις για ναρκωτικά και μέθη.

Οδεύει προς lockdown η Ίος

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται και η Ίος όπου τα κρούσματα αυξάνονται με τρομακτικό ρυθμό. Το νησί επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιβολή νέων και αυστηρότερων μέτρων.

Για την περιφρούρηση των μέτρων θα ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/07/2021