Κόσμος

Χαμός στα social media με τις φωτογραφίες του Μακρόν στη Γαλλική Πολυνησία

27.07.2021 | 09:38 Eνσωμάτωση

Βάιραλ έχουν γίνει οι εικόνες από την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλική Πολυνησία. Ο Μακρόν βρέθηκε εκεί μετά το Τόκιο όπου παρέστη στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το έθιμο στην Πολυνησία προστάζει οι καλεσμένοι να γίνονται δεκτοί με κολιέ από λουλούδια κι έτσι ο Γάλλος πρόεδρος δέχθηκε πολλά. Η εικόνα του προκάλεσε πολλά χιουμοριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίστηκαν και φωτογραφίες όπως αυτή με λεζάντες όπως «Ο Μακρόν επισκέπτεται την Πολυνησία ως κινούμενο λουλούδι» και «Ο πρόεδρος Μακρόν μετατράπηκε σε ανθρώπινο στεφάνι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Γαλλική Πολυνησία».

Η Γουίτνεϊ Χιούστον επιστρέφει στην σκηνή ως ολόγραμμα

Εννέα χρόνια μετά το θάνατο της η Γουίτνει Χιούστον θα ξαναβρεθεί στη σκηνή και οι φαν της θα μπορέσουν να απολαύσουν και πάλι τις υπέροχες εκτελέσεις της με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα ανέβει το πολυαναμενόμενο σόου με τίτλο «Μια βραδιά με την Γουίτνει», όπου στη σκηνή θα βρεθεί το ολόγραμμα της τραγουδίστριας.

Η πρώτη συναυλία θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας. Μαζί με το ολόγραμμα στη σκηνή θα βρεθούν χορευτές και μουσικοί δημιουργώντας μια σχεδόν πραγματική αίσθηση ζωντανής συναυλίας.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega – Καλοκαιρινή Έκδοση - 27/07/2021