Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχώρησε για το Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας

18.07.2021 | 13:42 Eνσωμάτωση

Ζητώντας να θαυμάσουμε τον αγώνα όλων των αθλητών και όχι μόνο όσων θα φέρουν μετάλλια, αναχώρησε για το Τόκιο ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας. Στο μεταξύ, ανησυχία έχουν προκαλέσει τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Με τις ευχές της οικογένειάς του αλλά και όλων των Ελλήνων αναχώρησε για το Τόκιο ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «άρχοντας των κρίκων» εμφανίστηκε αισιόδοξος πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ιαπωνία, εκεί όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο διαδοχικό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Για το Τόκιο αναχώρησε και ο Έλληνας αθλητής της ιστιοπλοΐας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, καθώς ολοκλήρωσε την περίοδο καραντίνας, ενώ το νέο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Την ώρα που ο πληθυσμός στο Ολυμπιακό Χωριό αυξάνεται εν όψει της τελετής έναρξης, την ερχόμενη Παρασκευή, η οργανωτική επιτροπή των αγώνων ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για δυο αθλητές της ίδιας χώρας και έναν συνοδό.

Σε κάθε περίπτωση ο κορωνοϊός και οι μεταλλάξεις θα είναι μέρος των αγώνων και όλοι θα ζουν με την αγωνία μέχρι τη στιγμή που θα σβήσει η Ολυμπιακή φλόγα.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 18/07/2021