Αθλητικά

Ήφαιστος North Aegean Basketball 3 on 3: Ο Ήφαιστος δείχνει τον δρόμο με πρωτοποριακό τουρνουά

18.07.2021 | 21:36

Στο παλιό λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, ο Ηφαιστος διοργάνωσε μια πρωτοποριακή εκδήλωση που έδωσε σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να χαρούν το μπάσκετ.

Όμορφα καλάθια… δίπλα στο όμορφο, παλιό λιμάνι της Μύρινας. Η αθλητική δράση «Ήφαιστος North Aegean Basketball 3 on 3» που διοργανώνεται από τον Ήφαιστο Λήμνου, με ιδανικό φόντο τα εντυπωσιακά νερά του ακριτικού νησιού, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

«Θεωρώ πολύ σημαντική τη δουλειά που γίνεται εδώ στον Ήφαιστο, όλες οι τοπικές αρχές, οι υπεύθυνοι που στηρίζουν αυτό το κομμάτι… να γίνει θεσμός, να μπορέσουμε να ερχόμαστε κάθε χρόνο να μπορούμε να βλέπουμε αυτό το υπέροχο νησί.»

Το εντυπωσιακό γήπεδο 3 ον 3, Ολυμπιακών διαστάσεων που εγκαταστάθηκε στο λιμάνι, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν παίζοντας μπάσκετ, να διαγωνιστούν σε events και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

«Μία πρωτοποριακή διοργάνωση που πρωτοστατεί ο Ήφαιστος Λήμνου. Βλέπουμε εδώ πέρα πολλά παιδιά να παίζουν μπάσκετ και είναι πολύ ευτυχές το ότι η πρώτη διοργάνωση του νησιού έχει αγκαλιαστεί από όλον αυτόν τον κόσμο»

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λήμνου στοχεύοντας και στην προβολή του ακριτικού νησιού και του Βορείου Αιγαίου.

«Με τη βοήθεια του Δήμου Λήμνου, της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του λιμενικού ταμείου, δημιουργήσαμε αυτό που βλέπετε πίσω μου»

Την προσπάθεια του Ήφαιστου Λήμνου στηρίζει έμπρακτα το MEGA.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 18/07/2021

Αθλητικά