Κόσμος

Βρετανία: Εμπρηστής ΙΧ κινδύνευσε να καεί και ο ίδιος & μία επεισοδιακή κλοπή αυτοκινήτου

16.07.2021 | 13:37

Σε άλλες ειδήσεις από τον κόσμο, φωτιά πήρε το χέρι ενός αδέξιου εμπρηστή στη Βρετανία όταν προσπάθησε να πυρπολήσει αυτοκίνητο. Σπαθιά έβγαλαν δύο τουρίστες στην Ινδία για να λύσουν τις διαφορές τους ενώ ένας ληστής στη Βρετανία επιχείρησε να διαφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο οδηγώντας πάνω στις ράγες του τρένου.

Πανικός προκλήθηκε στην πόλη Τσεσαντ, βόρεια του Λονδίνου, όταν επίδοξος ληστής προσπάθησε να διαφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Αφού, κατάφερε να ξεφύγει από τους δύο αστυνομικούς που αντιλήφθηκαν οτι είχε κλέψει το αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τους, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης και άρχισε να οδηγεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών.

Απορημένοι παρακολουθούν το αυτοκίνητο να τρέχει πάνω στις ράγες όσοι περίμεναν να επιβιβαστούν στην επόμενη αμαξοστοιχία της γραμμής. Ο κλέφτης τελικά άφησε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός.

Ινδία: Τράβηξαν… σπαθιά για την προσπέραση

Μία… προσπέραση αυτοκινήτων ήταν η αφορμή έτσι ώστε 2 τουρίστες σε θέρετρο της Ινδίας να εξοργιστούν και να βγάλουν τα … σπαθιά τους.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ένας κάτοικος της περιοχής προσπέρασε το αυτοκίνητο τουριστών, τότε οι δύο άνδρες βγήκαν από το αυτοκίνητό τους κρατώντας 2 σπαθιά και άρχισαν να φωνάζουν απειλώντας τον άνδρα που τους προσπέρασε, προκαλώντας του ελαφριά τραύματα.

Βρετανία: Εμπρηστής ΙΧ κινδύνευσε να καεί και ο ίδιος

2 άνδρες καταφέρνουν με τη βοήθεια ενός λοστού να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο και στην συνέχεια το πυρπολούν.

Ο απρόσεχτος δράστης όμως έπιασε και ο ίδιος φωτιά. Τρέχει να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο προσπαθώντας παράλληλα να σβήσει και την φωτιά από το χέρι του.

Το αυτοκίνητο που πυρπολήθηκε ανήκει σε οικογένεια που διαθέτει δημοφιλή λογαριασμό στο Τiktok.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/07/2021

Κόσμος