Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη βίαιη ληστεία συμμορίας στο Περιστέρι

14.07.2021 | 21:23 Eνσωμάτωση

Τρεις επικίνδυνους κακοποιούς που πραγματοποιούσαν βίαιες ληστείες συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής βάζοντας τέλος στη δράση τους. Το MEGA φέρνει στο φως βίντεο από την δράση τους με έναν από τους συλληφθέντες να ξυλοκοπά χωρίς έλεος έναν 76χρονο μέσα στην επιχείρηση του. Το θύμα περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Χωρίς κανένα έλεος ληστής γρονθοκοπεί έναν 76χρονο ιδιοκτήτη επιχείρησης στη δυτική Αττική.

Με μανία συνεχίζει να χτυπά στο πρόσωπο αλλά και στο υπόλοιπο σώμα τον ηλικιωμένο ο οποίος προσπαθεί να προστατευτεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται μια από τις βίαιες ληστείες της συμμορίας που είχε γίνει ο εφιάλτης των καταστηματαρχών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής το τελευταίο διάστημα αναζητούσαν τα μέλη της συμμορίας.

Η βιαιότητα που υπέδειξαν σε βάρος του 76χρονου σήμανε συναγερμό καθώς διαπιστώθηκε πως οι ληστές αδιαφορούσαν εάν θα τραυμάτιζαν σοβαρά κάποιο θύμα τους.

Η ληστεία σε βάρος του 76χρονου πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο με το θύμα να περιγράφει όλα όσα διαδραματίστηκαν στην επιχείρηση του.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται ένας από τους συλληφθέντες να μπαίνει σε κατάστημα και να αφήνει κάποια φυλλάδια πάνω στο γραφείο μιας εργαζομένης.

Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς με γρήγορες κινήσεις αρπάζει το κινητό της υπάλληλου και με αργές κινήσεις φεύγει από τα γραφεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 76χρονος πέφτει θύμα εγκληματικής ενέργειας τους τελευταίους μήνες.

Όπως διαπιστωθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής η συγκεκριμένη συμμορία είχε διαπράξει τουλάχιστον 11 ληστείες και κλοπές ενώ οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 14/07/2021