Ελλάδα

Τουλάχιστον άλλες 10 κοπέλες φυλακισμένες σε διαμερίσματα – κολαστήρια

14.07.2021 | 22:10 Eνσωμάτωση

Ένα πολυπλόκαμο κύκλωμα μαστροπείας φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη την οποία εξανάγκαζε να εκδίδεται ένας επίορκος αστυνομικός. Ακόμη 10 κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος και να ζουν υπό το καθεστώς τρόμου που ζούσε η 19χρονη. Μάλιστα ο 39χρονος επίορκος αστυνομικός που πλέον είναι προσωρινά κρατούμενος είχε βρεθεί μαζί με τη 19χρονη στα γραφεία εταιρίας παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Η κοπέλα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία για τη συμμετοχή της σε ταινίες.

Δέκα ακόμα κοπέλες φέρονται να έχουν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας και να ζουν υπό το ίδιο καθεστώς φόβου και απειλών όπως η 19χρονη κοπέλα που δραπέτευσε το προηγούμενο Σάββατο.

Η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στο Mega, επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έζησαν ή ζουν την ίδια δραματική εμπειρία που έζησε η 19χρονη.

«Ενημέρωσα την ανακρίτρια για το σύνολο των πληροφοριών που έχουν έρθει σε γνώση μου από άλλες κοπέλες, οι οποίες έχουν περάσει τα ίδια και χειρότερα με την 19χρονη από τον ίδιο κατηγορούμενο αστυνομικό».

Οι νομικοί εκπρόσωποι της 19χρονης ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα κορίτσια-θύματα.

Σύμφωνα με την 19χρονη στο σπίτι του ένστολου εδώ στην Ηλιούπολη έρχονταν κι άλλες νεαρές γυναίκες οι οποίες κι εκείνες ήταν θύματα του ίδιου κυκλώματος, στο οποίο κομβικό ρόλο έπαιζε ο αστυνομικός ο οποίος πλέον έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Τουλάχιστον μία ακόμα κοπέλα φέρεται να δραπέτευσε από το κύκλωμα.

«Η μία περίπτωση το πιθανότερο είναι ότι θα αποκαλυφθεί αύριο. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ένας εν ενεργεία αστυνομικός για πολλά χρόνια εμπορεύεται κορίτσια»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μέλη του κυκλώματος σε χώρους που διατηρούσε ένας από τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης, ανάγκαζε νεαρές γυναίκες να πρωταγωνιστούν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες στη συνέχεια τις προωθούσαν στο εμπόριο.

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο 39χρονος, προσωρινά κρατούμενος πλέον, αστυνομικός μαζί με τη 19χρονη είχαν βρεθεί στα γραφεία εταιρίας παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Η κοπέλα μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία για τη συμμετοχή σε ταινίες.

«Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος ο οποίος φέρεται να εξέδιδε την 19χρονη σε ηλικία 16 ετών ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση, συνεχίζονται…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/07/2021