Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για το «κορωνοπάρτι» στον Άλιμο – Τουλάχιστον 100 νέοι νόσησαν με κορωνοϊό από τα πάρτι

09.07.2021 | 14:02 Eνσωμάτωση

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τα ξέφρενα πάρτι στα κλαμπ της παραλιακής προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης με την εισαγγελία πρωτοδικών να ζητεί να διερευνηθεί αν παραβιάστηκαν τα μέτρα. Από αυτά τα πάρτι, πάντως, νόσησαν τουλάχιστον 100 νέοι, ενώ και πολλά από τα παιδιά που βρέθηκαν στα πάρτι τρόμαξαν και έσπευσαν να υποβληθούν σε τεστ.

Οι εικόνες από γνωστό beach bar του Αλίμου προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το «κορωνοπάρτι» προκειμένου να εξεταστεί αν έχει παραβιαστεί η νομοθεσία για τον Covid 19.

Από το συνωστισμό μέχρι και οι θαμώνες του κορωνοπάρτι στον Άλιμο φοβήθηκαν και πολλοί από αυτούς έτρεξαν εκ των υστέρων να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό. Ο αριθμός των νεαρών που κόλλησε; Ανησυχητικά μεγάλος.

«Κόλλησε η κόρη μου κορωνοϊό»

Δυσκολότερα και με σοβαρότερα συμπτώματα περνάει τον κορωνοϊό μια 17χρονη κοπέλα που διασκέδαζε στο συγκεκριμένο beach bar μια ημέρα πριν το περιβόητο πάρτι σχολείων.

Όπως εξηγεί η μητέρα της τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες είναι αδύνατον να κλειστούν στο σπίτι και εκεί υπεισέρχεται η ευθύνη του εκάστοτε μαγαζιού.

Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις, οι υπεύθυνοι του γνωστού beach bar αποφάσισαν να ακυρώσουν τα πάρτι μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Τα μπαρ τα νυχτερινά κέντρα και οι χώροι εστίασης από σήμερα λειτουργούν μόνο με καθήμενους ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο οι κλειστοί χώροι να λειτουργούν αποκλειστικά με εμβολιασμένους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/07/2021