Life

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο «Πάμε Δανάη!»

07.07.2021 | 11:09

Ο δημοσιογράφος του MEGA μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν, την συνεργασία με την Στέλλα Γκαντώνα, τα μηνύματα που λαμβάνει στην εκπομπή από τον κόσμο που τον κάνουν να λυγίζει και την σχέση με τον πατέρα του.

«Καλύπτω το οικονομικό ρεπορτάζ από την οπτική του πολίτη. Ο ρόλος μας είναι να εξηγούμε στον κόσμο. Ο κόσμος έχει αγωνίες. Προσπαθούμε να δίνουμε απαντήσεις πάνω σε πρακτικά θέματα», εξήγησε και παραδέχτηκε ότι επηρεάζεται από τα μηνύματα του κόσμου. «Είχαμε πάρει ένα μήνυμα από μια μητέρα με τρία παιδιά, μια μονογενεϊκή οικογένεια και είχε την αγωνία αν με κάποιο επίδομα θα καταφέρει να επιβιώσε, εκεί σοκάρεσε. Αυτός ο άνθρωπος περιμένει από εσένα μια λύση», τόνισε.

«Μου έχει τύχει να δακρύσω στη διάρκεια της εκπομπής. Με ανθρώπους σαν τον πατέρα στο Αγρίνιο που είχε μπει στο σούπερ μάρκετ κι έκλεψε γάλατα για τα παιδιά του. Μας είχε στείλει μήνυμα “εγώ είμαι αυτός ο άνθρωπος”. Και με την ιστορία της Καρολάιν συγκινήθηκα πολύ. Το είπα από την πρώτη στιγμή. Με αυτά που έκανε… έτυχε πριν από 10 χρόνια να μπουν στο σπίτι μου. Με έκλεψαν όταν μπήκα και το είδα είχα πάθει σοκ, αισθάνθηκα ότι βιάστηκα. Επί 20 λεπτά ήμουν σε νευρικό κλονισμό, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν γίνεται η γυναίκα σου να είναι νεκρή, το παιδί σου δίπλα στη νεκρή γυναίκα σου, το σκυλί σου κρεμασμένο, εσύ να έχεις σωθεί από θαύμα και να βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», σχολίασε για την σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

«Αποφάσισα να γίνω δημοσιογράφος 15 ετών. Μέχρι τα 14 ήμουν μπάλα, γήπεδο, αλάνες. Μετά σοβαρεύτηκα απότομα. Έγραψα μια έκθεση και αποφάσισε να την διαβάσει ο δάσκαλος. Στην έκθεση περιέγραφε τη ζωή του πατέρα μου. Είχα βιώματα. Μετά το 18 που σπούδασα κι άρχισα να δουλεύω στο «Βήμα» ήρθαμε κοντά και έμαθα τη δουλειά. Μέχρι την στιγμή που τον αποχαιρέτησα το 2016. Όταν ήρθε το δώρο, το παιδί μου, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να του δώσω το όνομά του, Γιάννης.», διηγήθηκε εμφανώς φορτισμένος.

«Το παιδί επτά ημερών βρέθηκε στη θάλασσα. Η γυναίκα μου 8,5 μηνών έκανε SUP. Προσπαθούμε τώρα να το βάλουμε στη φύση, να μείνει μακριά από τον υπολογιστή. Θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου από μικρή ηλικία.», είπε μιλώντα για την σχέση του με τον μόλις 11 μηνών γιό του.

«Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, δεν λέμε ό,τι σκεφτόμαστε γιατί μπορεί να παρεξηγήσει ο κόσμος. Το τελευταίο διάστημα με την υγειονομική κρίση και τα εμβόλια πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε βλέπουν άνθρωποι που επηρεάζονται. 05:30 η ώρα ξεκινά η εκπομπή και έχουμε ήδη μηνύματα.

«Με τον κύριο Παπαδάκη ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Ποτέ δεν θα πω αρνητική κουβέντα. Όταν έχει δεθεί μαζί σου, σίγουρα δεν του άρεσε που του είπα ότι θα φύγω. Μέσα του ξέρω ότι το περίμενε και με την εξέλιξη που βλέπει είμαι σίγουρος ότι χαίρεται. Με κοίταγε και τον κοίταγα στα μάτια και ήξερα τι σκέφτεται και τι σκέφτομαι. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι φαινόμενο. Εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με την Στέλλα. Θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Ο κόσμος μας αντάμειψε.», ανέφερε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη στο παρελθόν, και πλέον με την Στέλλα Γκαντώνα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 07/07/2021

Life