Κόσμος

Στη φυλακή η Άλισον Μακ για την εμπλοκή της στη σέχτα DOS

04.07.2021 | 21:00 Eνσωμάτωση

Τρία χρόνια στη φυλακή θα περάσει η ηθοποιός Άλισον Μακ, γνωστή από αμερικανική τηλεοπτική σειρά, καθώς κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων σε αίρεση με σκοπό τις σεξουαλικές σχέσεις με τον ηγέτη της.

Περιτρυγυρισμένη από τα τηλεοπτικά συνεργεία μαζί με την μητέρα και τον δικηγόρο της η Άλισον Μακ το πρώην κορίτσι του σουπερμαν σε δημοφιλή σειρά φέυγει από το δικαστήριο μετά την καταδίκη της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός καταδικάστηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν σε φυλάκιση τριών ετών για τον ρόλο της στη σέχτα DOS. Φαίνεται πως υποχρέωνε με διάφορους τρόπους γυναίκες να έχουν σεξουαλικές επαφές με τον αρχηγό της οργάνωσης. Τον Κιθ Ρενιέρι.

«Το χειρότερο χαρακτηριστικό της ήταν οτι φαιρόταν απάνθρωπα, ήταν απάνθρωπη» ανέφερε η Ίντια Όξενμπουργκ -ένα από τα θύματα του Κιθ Ρενιέρι.

Η 38χρονη Μακ είχε μειωμένη ποινή λόγω του οτι βοήθησε με πολύτιμες πληροφορίες τις αρχές.

Αποκάλυψε ότι ο υποτιθέμενος γκουρού προέτρεπε τις συνεργάτιδές του στην οργάνωση να στρατολογούν άλλες γυναίκες και να τις διατάζουν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Μερικές κοπέλες μάλιστα σημαδεύονταν με τα αρχικά του αρχηγού της οργάνωσης.

Τι ήταν η «DOS»

Η DOS ήταν μια οργάνωση-πυραμίδα με σκλάβες του σεξ που είχε ιδρύσει ο «γκουρού» Κιθ Ρενιέρι.

Καταδικάστηκε το 2018 σε κάθειρξη 120 ετών με 7 κατηγορίες μεταξύ αυτών ήταν οι κατηγορίες σωματεμπορίας, εκβιασμού και παραγωγής και κατοχής παιδοπορνογραφικού υλικού.

Η οργάνωση που είχε δημιουργήσει υποτίθεται οτι οργάνωνε σεμινάρια και ο Ρενιέρι κατάφερε να εξαπατήσει χιλιάδες ανθρώπους και κυρίως γυναίκες από 1998 οπότε και ξεκίνησε έως και το 2018 που καταδικάστηκε.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 04/07/2021