Ελλάδα

Τέσσερις ημέρες παρακολουθούσε η Αντιτρομοκρατική το κρησφύγετο του Χρήστου Παππά

02.07.2021 | 20:13 Eνσωμάτωση

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος η ΕΛ.ΑΣ. εξάντλησε πρώτα τις πιθανότητες να βρίσκεται ο Χρήστος Παππάς στο εξωτερικό, όμως τους τελευταίους μήνες υπήρχε βεβαιότητα ότι ο φυγόδικος βρισκόταν στην Αθήνα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, εντόπιζαν αρκετές ομοιότητες με αυτή του επίσης φυγόδικου Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος εντοπίστηκε το 2018 στον Άλιμο.

Η Αντιτρομοκρατική είχε θέσει υπό παρακολούθηση το σπίτι της 52χρονης Ουκρανής για καιρό και είχε σημαντικά στοιχεία για τη διαμονή του εκεί, ενώ όπως υπογραμμίζουν κρυβόταν εξαρχής στο συγκεκριμένο σπίτι στου Ζωγράφου, μετά την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την 52χρονη Ουκρανή είχαν την υποψία ότι ήταν αυτή που παρείχε καταφύγιο στον Χρήστο Παππά ακόμα και από τα ψώνια και τα απορρίμματά της, που δεν ταίριαζαν με ένα μοναχικό άτομο που θα έπρεπε να μένει στο διαμέρισμα.

Παράλληλα, για τον εντοπισμό του Νο2 της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει 400 άτομα, προκειμένου να φτιάξουν κύκλους ερευνών, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του Χρήστου Παππά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/07/2021