Ελλάδα

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά

02.07.2021 | 13:15 Eνσωμάτωση

Αντιδράσεις είχαμε και από τα πολιτικά κόμματα στο άκουσμα του εντοπισμού και της σύλληψης του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά.

«Με τη σύλληψη του Χρήστου Παππά κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης. Η Ελληνική Αστυνομία κινήθηκε συντονισμένα και επιβεβαίωσε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Και αυτό σε πείσμα των αρνητών της αποτελεσματικότητας των διωκτικών αρχών», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Η θετική αυτή εξέλιξη υπό την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος δεν αναιρεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη», ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σύλληψη του Χρήστου Παππα έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση και μετά απο ενα φιάσκο πολλών μηνών. Έστω και τώρα, αποκαθίσταται η τάξη και οδηγείται στη φυλακή και ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.
«Η καθυστερημένη, με ευθύνη της κυβέρνησης, για εννιά μήνες σύλληψη του καταδικασμένου ναζιστή εγκληματία Χρ. Παππά, δεν προσφέρεται ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για εφησυχασμό», ανακοίνωσε το ΚΚΕ.

«Μετά από 8 μήνες που στο στόχαστρο έβαζε αθώους πολίτες, η Αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη έφτασε και στον Υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής», η ανακοίνωση του ΜεΡΑ 25.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 02/07/2021