Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία πίσω από το στυγερό έγκλημα – Ο σκοτεινός χαρακτήρας του πιλότου

28.06.2021 | 18:19 Eνσωμάτωση

Την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν παραμένει ήρεμος και ψυχρός σε κελί της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, τα νέα στοιχεία για τις κινήσεις και τις απαιτήσεις του πριν αλλά και μετά το πολύκροτο έγκλημα, βάζουν σε σκέψεις και δείχνουν αρκετά για να αποδομήσουν πλήρως το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία με την άνετη και τη χλιδάτη ζωή.

Το πρόσωπο που έβγαζε προς τα έξω δεν ήταν το πραγματικό του. Δεν ήταν ο εαυτός του. Αυτό υποστηρίζουν στενοί φίλοι αλλά και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν. Γίνεται λόγος για έναν άνθρωπο κενό από συναισθήματα και κάποιες φορές αδίστακτο με τις απαιτήσεις του.

Πίσω από τα ακριβά αυτοκίνητα και τα ταξίδια στο εξωτερικό, ένας άνθρωπος που όπως φαίνεται μετρούσε με απόλυτη ψυχρότητα το κάθε ευρώ. Η οικογένεια της Καρολάιν επιμένει. Υποστηρίζει ότι κάθε μήνα ενίσχυε το ζευγάρι με 1.000 ευρώ αλλά και ότι πλήρωσε το οικόπεδο στο Πικέρμι των 50.000 ευρώ, που ο πιλότος πίεσε και πέτυχε να γραφτεί στο δικό του όνομα.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες της βίλας στα Γλυκά Νερά, ένας άνθρωπος που με τη στάση του πίεζε την Καρολάιν και πολλές φορές της προκαλούσε φόβο. Αυτό τονίζει η σύμβουλος ψυχικής υγείας που κλήθηκε να τους βοηθήσει.

Σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, ο 33χρονος πιλότος δεν ήταν παρών στις περισσότερες συνεδρίες. Η Καρολάιν δεν είχε μιλήσει ποτέ για τον λόγο της απουσίας του όμως έδειχνε, σύμφωνα με την Ελένη Μυλωνοπούλου, πιο άνετη χωρίς εκείνον.

Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, τον περασμένο Φεβρουάριο οι συνεδρίες διακόπηκαν ύστερα από μήνυμα που έστειλε η Καρολάιν στη σύμβουλο. Ήταν εκείνη όμως όντως εκείνη που έστειλε το μήνυμα;

Μετά το έγκλημα που διέπραξε, οι κινήσεις στρατηγικής του δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Από τις δηλώσεις που έκανε μπροστά στις κάμερες ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, από τον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία της γυναίκας του και από την αγκαλιά στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν στο μνημόσυνο λίγες μόνο ώρες πριν ομολογήσει στη ΓΑΔΑ τη δολοφονία που διέπραξε.

Μέσα στις φυλακές, ο 33χρονος αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και συνεχίζει να περνά τον περισσότερο χρόνο με τον πρώην σωφρονιστικό που κρατείται στο ίδιο κελί.

Στις τελευταίες εικόνες δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Κορυδαλλό. Συνομιλεί από το καρτοτηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο και επιστρέφει στο κελί του.

Την ερχομένη εβδομάδα θα έχει κατά πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 28/06/2021