Ελλάδα

Βιασμός 19χρονης: Ποινική δίωξη στους 2 νεαρούς – Πώς έγινε η γνωριμία τους

27.06.2021 | 20:26 Eνσωμάτωση

Ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε από τον εισαγγελέα κατά του 20χρονου και του 21χρονου, που φέρονται να βίασαν 19χρονη.

Οι δύο άνδρες, 20 και 21 ετών, κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης ομοεθνούς τους από την Αλβανία.

Οι δύο νεαροί έφτασαν στο γραφείο του ανακριτή λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι και έμειναν σε αυτό περίπου δύο ώρες. Έφυγαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο τους πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη

Γνωριμία στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 19χρονη στις αρχές, γνώρισε τους δύο νεαρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έκλεισαν ραντεβού, την πήγαν στο σπίτι του ενός και, όπως κατήγγειλε, αφού της έριξαν κάποια ουσία στο ποτό για να καμφθούν οι αντιστάσεις της, τη βίασαν κατ’ επανάληψη. Η κοπέλα υποστήριξε ότι το μαρτύριό της κράτησε 3 ημέρες.

Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου επιβιβάστηκαν σε πλοίο για Μύκονο. Μόλις έφθασαν στο νησί, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού.

Οι συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος τους κάνει λόγο για ελλιπή δικογραφία.

«Υπάρχει σεξουαλική συνεύρεση, σε άλλο χρόνο και σε καμία περίπτωση δεν έγινε με τη διάθεση υπνωτικών χαπιών. Υπάρχει υλικό επικοινωνίας στο διαδίκτυο όπου φαίνεται η  συναίνεση. Παράλληλα υπάρχει εμπλοκή από το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας καθώς στο παρελθόν υπήρξε κακοποίησή της από συγγενικό της πρόσωπο».

Εναντίον των δύο νεαρών ασκήθηκαν διώξεις για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της αρχικής μηνυτήριας αναφοράς.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/06/2021