Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ψυχρός & ανέκφραστος ο 33χρονος συζυγοκτόνος μέσα στις φυλακές – Ανέλαβε πόστο στην τροφοδοσία

27.06.2021 | 19:55 Eνσωμάτωση

Νέο αποκαλυπτικό υλικό μέσα από τον Κορυδαλλό καταγραφεί τις κινήσεις του 33χρονου πιλότου, ο οποίος φαίνεται ότι πλέον έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες κράτησής του.

Ψυχρός, απόλυτα ήρεμος και ανέκφραστος συνεχίζει να είναι ο καθομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Για ακόμη μια ημέρα απέφυγε τις άσκοπες μετακινήσεις και την περισσότερη ώρα την πέρασε μέσα στο κελί του στην έκτη πτέρυγα μαζί τον συγκρατούμενό του πρώην σωφρονιστικό με τον οποίο έχει επιλέξει να βρίσκεται πιο κοντά.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον Κορυδαλλό

Ο 33χρονος πιλότος, που για 37 ολόκληρες ημέρες προσπαθούσε να εξαπατήσει την αστυνομία και την κοινή γνώμη, δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον Κορυδαλλό.

Νέο αποκαλυπτικό υλικό που έχει καταγράψει τον κατηγορούμενο, δείχνει τον καθομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν να συνομιλεί πιθανόν με συγγενικό του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το καρτοτηλέφωνο της έκτης πτέρυγας.

Στο αποκαλυπτικό υλικό, ο πιλότος φαίνεται να έχει τον αυτοέλεγχό του, από την στάση του σώματος του δεν παραπέμπει σε άτομο που νοιώθει ενοχές, ενώ γυρνά και με αργά βήματα επιστρέφει στο κελί του.

Ο ρόλος του στη φυλακή

Τις επόμενες ημέρες ο καθομολογίαν δολοφόνος θα αναλάβει την γραφειοκρατική δουλειά για την τροφοδοσία της φυλακής, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να εργαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος.

Την ερχομένη εβδομάδα θα έχει τα πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισής του. Οι γονείς του και ο αδερφός του αναμένεται να τον επισκεφτούν.

Ο 33χρονος, που έκανε τα πάντα για να σκηνοθετήσει την τέλεια ληστεία και να χτίσει το ακλόνητο άλλοθι που θα του επέτρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις από το κελί του ψύχραιμος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/06/2021