Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τα ερωτήματα γύρω από την χλιδάτη ζωή του συζυγοκτόνου

25.06.2021 | 17:10 Eνσωμάτωση

Αυτή, δεν ήταν η πρώτη «παράσταση» που έδινε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ούτε αυτή η εικόνα του θλιμμένου χήρου, που στοργικά φιλά τη γάτα του, ρίχνοντας κλεφτή ματιά προς τους δημοσιογράφους για να σιγουρευτεί ότι τον έχουν δει, ήταν η πρώτη φορά που εξέθετε τις… υποκριτικές του δυνατότητες.

Το πρώτο πέρασμα το έκανε σε ηλικία 25 ετών, το 2013. Όταν το αγγελικό του πρόσωπο και η γοητευτική εικόνα του νεαρού με τη στολή του πιλότου, ξεχώριζε στην φιλανθρωπική γιορτή που είχε διοργανώσει η εταιρία που εργαζόταν.

«Ένα παιδί ήρεμο, σεβαστικό, ευγενικό, μετρημένο, υπόδειγμα. Γενικά δεν είχε δώσει δικαίωμα σε οποιοδήποτε επίπεδο», υποστήριξε συνεργάτης του 33χρονου.

Δύο χρόνια μετά το… τηλεοπτικό του ντεμπούτο, επανέρχεται στους δέκτες μας, κάνοντας ένα πέρασμα, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Μέγαρα. Κάτι σαν κομπάρσος. Αρχικά στο χώρο των γραφείων και με δεύτερη εμφάνιση, στο χώρο ενημέρωσης των πιλότων.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν πρόθυμος πάντα να συνεισφέρει, κυρίως με τη παρουσία του, καθώς, ο ρόλος του, έως τότε, δεν περιελάβανε λόγια. Η ευκαιρία που έψαχνε για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ήρθε με το κρεσέντο της υποκριτικής του ερμηνείας στις 11 Μαΐου του 2021, μπροστά στις κάμερες, λίγες ώρες αφ’ ότου είχε δολοφονήσει την ίδια του τη γυναίκα.

Αδικαιολόγητη χλιδή

Ο ψυχρός αυτός εκτελεστής που επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο, τολμώντας να αγκαλιάζει τη μητέρα της γυναίκας που δολοφόνησε πάνω απ’ τον τάφο της, είχε περάσει μια ζωή που πολύ θα ζήλευαν και άλλοι τόσοι θα αναρωτιόνταν πώς αυτό μπορούσε να συμβεί.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ξαφνικά, άρχισε να κάνει μια αδικαιολόγητα χλιδάτη ζωή. Όλοι είχαν προσέξει την αδυναμία του στα πανάκριβα πούρα. Με ταξίδια σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και εξωτικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Μ’ έναν γάμο ονειρικό στην Πορτογαλία. Μ’ έναν παραμυθένιο έρωτα που στέγασε σε μια πολυτελέστατη μεζονέτα… Ο μισθός του υψηλός, γύρω στις 3000 ευρώ. Όχι όμως, αρκετός να καλύψει αυτήν τη πολυτέλεια.

Το ίδιο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον οικογένειας της Καρολάιν, είχε η μητέρα της, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει το οικόπεδο στο Πικέρμι, για να χτίσουν το δικό τους σπίτι. Τους είχε δώσει τις 50.000 ευρώ από τις συνολικά 55 χιλιάδες της τιμής που τελικά το απέκτησαν.

«Είχαμε κανονίσει αυτό που φαίνεται, 55.000 ευρώ. «Με ενδιαφέρει», μου είπε ο άνθρωπος, «μου κάνει». Εντωμεταξύ εγώ του είχα πει και το τίμημα να ήταν όλο στο τέλος, με μια τραπεζική επιταγή. Αλλά ο άνθρωπος μου είπε «καλύτερα να δώσω μια προκαταβολή με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό». Την ημέρα του συμβολαίου πήραμε την τραπεζική επιταγή του υπολοίπου του οικοπέδου και το τίμημα αυτό που σας λέω τελείωσε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

Παράλληλα ο πιλότος είχε αναθέσει σε μια κατασκευαστική εταιρεία την ανέγερση του σπιτιού, αξίας 190.000 ευρώ. Από 30 χιλιάδες είπε ότι είχαν δώσει οι γονείς του και οι γονείς της Κάρολαϊν, ενώ είχε ήδη εγκριθεί δάνειο 160 χιλιάδων ευρώ. Πολλά τα λεφτά κι ακόμα περισσότεροι οι τσακωμοί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Οι υπογραφές για το οικόπεδο, «έπεσαν» στις 6 Μαΐου. Ένα συμβόλαιο που βγήκε στο όνομά του πιλότου. Πέντε ημέρες πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκοτώσει τη γυναίκα του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 25/06/2021