Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» για το συζυγοκτόνο η ιατροδικαστική έκθεση – Συνεχίζεται η «μάχη» για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

25.06.2021 | 13:12 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, ο ανακριτής έχει αρχίσει να καλεί άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, συγγενείς, φίλους, την σύμβουλο που είχαν, για να διαπιστωθούν τα προβλήματα που υπήρχαν προκειμένου να εντοπιστεί ενδεχομένως το πραγματικό κίνητρο του πιλότου. Την ίδια ώρα οι δύο οικογένειες συνεχίζουν να δίνουν «μάχη» για την επιμέλεια του παιδιού, της μικρής Λυδίας.

Σκότωσε την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του με τα ίδια του τα χέρια. Έστησε το σκηνικό του εγκλήματος και για 37 ημέρες έπαιζε θέατρο για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες. Και όμως ο 33χρονος συζυγοκτόνος προσπάθησε να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Κενά και αντιφάσεις

Το επιχείρημα του 33χρονου καταρρέει καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ξεκάθαρα ότι η 20χρονη Καρολάιν έχασε τη ζωή της με μια ακολουθία κινήσεων που θα έκανε μόνο κάποιος που ήθελε να σκοτώσει. Σε πρώτη φάση ο δολοφόνος τής έκλεισε με τα χέρια του την μύτη και το στόμα της.

Ο 33χρονος ήξερε ακριβώς πώς θα έπνιγε την Καρολάιν. Σαν επαγγελματίας δολοφόνος, της επιτέθηκε την ώρα που κοιμόταν, χρησιμοποίησε και το παντελόνι της φόρμας της. Το τύλιξε γύρω από το λαιμό της για να επισπεύσει τον πνιγμό της.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθεί η απόφαση και για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει την πλήρη και αποκλειστική επιμέλεια του βρέφους, ενώ η πλευρά του 33χρονου δράστη έχει ζητήσει συνεπιμέλεια.

Η απόφαση σχετικά με το ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ληφθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων αφού ολοκληρωθεί η σχετική ερευνά από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Ξεκίνησε η εξέταση των μαρτύρων

Ο ανακριτής έχει ξεκινήσει να καλεί μάρτυρες εν αναμονή και των υπολοίπων στοιχείων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως και της κάμερας.

Αργά το μεσημέρι σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει και απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 25/06/2021