Ελλάδα

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Στην Αλόννησο η Λυδία δεν θα είναι η κόρη του φονιά της μάνας της

24.06.2021 | 17:44 Eνσωμάτωση

Ζωτική ανάγκη για την μικρή Λυδία είναι να μεγαλώσει με τους γονείς της μητέρας της στην Αλόννησο δήλωσε στο «Live News» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

«Λένε οι ειδικοί ότι το βρέφος από 6 μηνών έχει προσλαμβάνουσες παραστάσεις βίας στο υποσυνείδητό του. Αποθηκευμένες εμπειρίες βίας. Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μωρό. Αυτό το παιδί, σαν περιβάλλον, θεωρούμε ότι πρέπει να μεγαλώσει στην Αλόννησο. Γιατί η Αλόννησος το αγκαλιάζει ήδη. Το νησί αγκαλιάζει την μητέρα της Καρολάιν, είχε αγκαλιάσει την Καρολάιν. Δεν θα υποστεί το μπουλιγνκ  που θα υποστεί στην Αθηνα που θα είναι η κόρη του δολοφόνου της μάνας της. Στην Αλόννησο θα είναι η Λυδία της αδικοχαμένης μανούλας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κοινωνική λειτουργός που εξέτασε το περιβάλλον της οικογένειάς της Καρολάιν το χαρακτήρισε ιδανικό για να μεγαλώσει η μικρή Λυδία.

«Οικονομικά η μητέρα της Καρολάιν μπορεί να αντιμετωπίσει το θέμα παιδί. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είπε ότι κάθε μήνα η μητέρα της Καρολάιν τους έδινε 1000 ευρώ για να τα βγάλουν πέρα» σημείωσε.

«Οι ψυχίατροι λένε ότι στο τοξικό περιβάλλον του δολοφόνου, έστω και αν είναι οι γονείς του που μπορεί να μην έχουν καμία ευθύνη, δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσει αυτό το παιδί» πρόσθεσε ο κ. Χαρμάνης.

Τέλος, έκανε λόγο ότι οι δύο γιαγιάδες επικοινώνησαν χθες σε καλό κλίμα, αλλά δεν συμφώνησαν, καθώς η οικογένεια του συζυγοκτόνου θέλει το παιδί στην Αθήνα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 24/06/2021