Ελλάδα

Μαρτυρίες και ντοκουμέντα για τον 37χρονο ιερέα με το καυστικό υγρό

24.06.2021 | 18:27

Οι εικόνες της αρρωστημένης επίθεσης μίσους με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, ήταν όπως φαίνεται ο τελευταίος κρίκος σε μια μεγάλη αλυσίδα σκοτεινών γεγονότων της πολυτάραχης ζωής του.

Το LIVE NEWS ακολούθησε τα βήματα του 37χρονου ιερέα από τον τόπο καταγωγής του στις Σέρρες, μέχρι το Αιγάλεω που έζησε κι μεγάλωσε μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του…

Συγγενείς και γείτονες του 37χρονου ιερέα, κάνουν λόγο για ένα παιδί που στην πορεία έγινε επιθετικό και κάτι παραπάνω από δύσκολο, κυρίως όπως μας λένε από βιώματα σκληρά, που είχε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Για ορισμένους γείτονες του 37χρονου η χθεσινή επίθεση με καυστικό υγρό, έχει τις ρίζες της, στα παιδικά του χρόνια. Ο 37χρονος πήρε από παιδί την απόφαση να γίνει ιερέας, αφού όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον η εκκλησία ήταν για εκείνον το μοναδικό καταφύγιο για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Με το πέρασμα των χρόνων όμως, η συμπεριφορά του, τον οδηγεί σε συγκρούσεις. Τα επεισόδια αρχίζουν πολύ γρήγορα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μέσα σε λίγα χρόνια ο χαρακτήρας του αλλάζει. Το συνεσταλμένο παιδί που μεγάλωσε σε αυτή τη γειτονιά, έχει γίνει ένας οξύθυμος άντρας, που πρωταγωνιστεί σε επεισόδια και κάνει κινήσεις που βάζουν σε σκέψεις.

Ανάλογες αντιδράσεις για την πορεία του, και στον τόπο καταγωγής του, στις Σέρρες. Οι πρώτες κατηγορίες που ακούγονται τον στοχοποιούν και τον απομονώνουν…Κανείς όμως δεν περίμενε όλα όσα έγιναν στη Μονή Πετράκη.

Κανείς δεν φανταζόταν ότι ο 37χρονος ιερέας θα έφτασε στο σημείο να απειλήσει μ αυτό τον τρόπο ανθρώπινες ζωές. Η δική του, όπως επιμένουν εκείνοι που τον έζησαν από παιδί, βγήκε άγαρμπα από τη σωστή ρότα της, χωρίς ο ίδιος να φταίει για το παραμικρό.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 24/06/2021

Ελλάδα