Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη μέρα» υποστηρίζει ο γείτονάς του

22.06.2021 | 16:56

Ο ένοικος της διπλανής μεζονέτας από αυτήν που διέμενε η Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε για το χαρακτήρα του πιλότου και τα όσα άκουγε από το διπλανό διαμέρισμα.

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι με όλο αυτό που έχει συμβεί, δεν είχαμε κανένα δείγμα όλο αυτόν τον καιρό, δηλαδή τα παιδιά ήταν εδώ 20 μήνες» σημείωσε ο γείτονας, συμπληρώνοντας: «Βλέπαμε έναν άνθρωπο που ερχόταν, την οικογένειά του, μια χαρούμενη κοπέλα, κατέβαινε το κορίτσι χαρούμενο με το σκύλο. Δεν είχαμε δείγματα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα άκουσε η σύζυγός του εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα. «Η σύζυγός μου άκουσε αυτό που σαν περιέγραψε, τον ήχο του σκύλου την ώρα που πέθαινε» τόνισε.

«Ο Μπάμπης ήταν αψυχολόγητος από την πρώτη μέρα» υποστήριξε ο γείτονας του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι η Καρολάιν ήταν πιο φιλική, ενώ για το αν το ζευγάρι είχε τσακωμούς μεταξύ τους, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται.

«Ο Μπάμπης μας ζητούσε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την Αστυνομία για να βρει τους δράστες» κατέληξε ο ένοικος της γειτονικής μεζονέτας από αυτήν που συνέβη η δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 22/06/2021

Ελλάδα