Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο η σχέση της Καρολάιν και του Μπάμπη – «Κρύος άνθρωπος χωρίς συναισθήματα ο πιλότος»

22.06.2021 | 17:37

«Είναι πολύπλευρη υπόθεση και ίσως στη συνέχεια του δράματος να μάθουμε περισσότερα», υποστήριξε ο Θάνος Ασκητής στο LIVE NEWS.

Σε δύο στοιχεία επικεντρώνεται ο Θάνος Ασκητής: στην εφηβεία της Καρολάιν και το γάμο και το παιδί ως ολοκλήρωση της οικογένειας.

«Η εφηβεία της Καρολάιν ήταν ονειρική, εξιδανικεύει τον πιλότο και τον ερωτεύεται με πάθος. Κι εκείνος δείχνει γοητευμένος από την έφηβη».

«Ο γάμος και το παιδί, εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και συσσωρεύονται θυμός, αντίδραση και εχθρότητα. Όλα αυτά είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί όλο αυτό όνειρο».

«Το παιδί, ο κρίκος αυτής της ζωής, γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής και μεγαλώνοντας θα δει τον πατέρα της στη φυλακή, ή θα βγει από την φυλακή και ποια θα είναι η σχέση τους; Θα μάθει και για τη μητέρα της κι αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν πολλά ψυχολογικά κριτήρια διαχείρισης των οικογενειών που θα συμπράξουν για το καλό της μικρής Λυδίας».

«Κρύος άνθρωπος, χωρίς συναισθήματα»

«Ο άνθρωπος αυτός είναι κρύος, χωρίς συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να το ομολογήσει εξ αρχής. Παίζει θέατρο, νομίζω πως έφτασε να είναι παρατηρητής των γεγονότων και όχι πρωταγωνιστής».

Τι θα θυμάται η μικρη Λυδία;

«Η μικρή Λυδία δεν έχει τη δυνατότητα να εγγράψει κ να αντιληφθεί συμπεριφορές. Μπορεί να βίωσε σοκ,  ευτυχώς το παιδί δεν μπόρεσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Αργότερα θα είναι το πρόβλημα, όταν θα μάθει την αλήθεια».

 

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 22/06/2021

Ελλάδα