Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη MEGA για τη σχέση της Καρολάιν με τον πιλότο – Η ζημιά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας

22.06.2021 | 17:20 Eνσωμάτωση

Το αν υπήρχε ή όχι ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι των Γλυκών Νερών είναι κάτι που έχει απασχολήσει τις έρευνες.

Είναι γνωστό από το ρεπορτάζ, ένα επεισόδιο στο οποίο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού τον Νοέμβριο του 2020. Η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο. Αυτή η ιστορία, που προέκυψε από έναν μεγάλο καυγά, είναι γνωστή και στους γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί μετά την δολοφονία της νεαρής κοπέλας, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι κλέφτες. Αυτή η πόρτα φυσικά δεν έσπασε από τους υποτιθέμενους δράστες. Έχει μάλιστα σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάτζο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κρύβει κάποια πράγματα από όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ» η έρευνα για το ημερολόγιο είναι προσωπικό δεδομένο που πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Παραμένει ένα βασικό ερώτημα πως είναι δυνατόν να το είχε διαβάσει η αστυνομία και να μην είχε κινηθεί προς την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Είναι φανερό σαν αυτός ο άνθρωπος να είχε αποσύρει την αγάπη, το ενδιαφέρον του για την Καρολάιν. Από την επίδειξει υπεραγαπής είχαμε φτάσει σε έναν άνθρωπο που δεν κάνει αναφορά καν στην σύζυγό του.

Σχετικά με τον αν υπάρχει παρουσία τρίτου προσώπου, με άμεση ή έμμεση συμμετοχή. Ο έμπειρος συντάκτης τόνισε ότι πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή αλλά όχι με παρουσία στο σπίτι. Αν υπάρχει θα είναι ένα έμμεσο πρόσωπο που γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού. Αν υπάρχουν είναι άτομα από το στενό του περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αναφορικά στην αγορά του οικοπέδου και του δανείου που προεγκρίθηκε, υπάρχουν πληροφορίες που δεν έχουν ερευνηθεί. Ο δράστης ήθελε ένα λυόμενο σπίτι, προκατασκευασμένο. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέφερεραν ότι υπήρχαν επαφές με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον περασμένο Γενάρη – Φλεβάρη, όχι το κρίσιμο διάστημα πριν ή μετά τον φόνο. Ο 33χρονος υποστήριζε ότι είχε 11.000 ευρώ σπίτι του, που του έκλεψαν οι ληστές, και δεν έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς πως βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστώσει η αστυνομία αν τελικώς υπήρχαν.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 22/06/2021