Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ήρεμος παραμένει ο συζυγοκτόνος στα κρατητήρια – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία

20.06.2021 | 13:09

Απομονωμένος στα κρατητήρια του εβδόμου ορόφου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε για τρίτο βράδυ ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Κάρολάϊν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πιλότος παραμένει ψύχραιμος και ήρεμος, ενώ παραμένει στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ.

Χθες βράδυ τον επισκέφθηκε ο αδερφός του, όπου μεταξύ άλλων του έδωσε ένα βιβλίο.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που τα νέα στοιχεία για το μοιραίο βράδυ της εντεκάτης Μαΐου συγκλονίζουν ο συνήγορος του συζυγοκτόνου τόνισε ότι η προμελέτη καταρρίπτεται από την ομολογία.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή όμως ξεσκέπασαν το θέατρο που είχε στήσει ο πιλότος.

Η συγκλονιστική καταγραφή των τελευταίων λεπτών της ζωής της Καρολάιν, στο smartwatch που φορούσε, είχαν δώσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην ιατροδικαστή την εικόνα της δολοφονίας της.

Πώς αποκαλύφθηκε το «σκοτεινό πρόσωπο» των Γλυκών Νερών

Οι δεκάδες αντιφάσεις του συζυγοκτόνου στη κατάθεσή του έκανε τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή να τον βάλουν στο κάδρο των υπόπτων.

Τους έλειπαν όμως τα ατράνταχτα στοιχεί προκειμένου να στοιχειοθετήσουν κατηγορία. Όταν τελικά το κατάφεραν ξεκίνησε και η αρχή του τέλους για τον καθ΄ομολογία δολοφόνο της 20χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι αόρατοι ληστές δεν έπεισαν κανέναν. Δεν βρέθηκαν ύποπτα αποτυπώματα, από τις κάμερες έλειπε η κάρτα sim ενώ δεν εντοπίζεται και κανένα αδικαιολόγητα κινούμενο όχημα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη στις 10:00 το πρωί. Mέχρι τότε θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ.

Ο ρόλος της συμβούλου ψυχικής υγείας

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για το ρόλο που έπαιξε τελικά η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, στην οποία είχε απευθυνθεί η 20χρονη Καρολάιν, και αν η πρώτη έστρεψε τις έρευνες προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Ωστόσο, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αξιοποιώντας τα στοιχεία της έρευνας αλλά και τα ψηφιακά ευρήματα από το έξυπνο ρολόι της Καρολάιν και το κινητό του πιλότου.

Η κατάθεση της κ. Μυλωνοπούλου δεν προσανατόλισε τις έρευνες προς την πλευρά του συζύγου.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/06/2021

Ελλάδα