Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος τα κορωνοπάρτι παρά την άρση των απαγορεύσεων

20.06.2021 | 13:28 Eνσωμάτωση

Παρά την άρση πολλών απαγορεύσεων και το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης με την μουσική πια να επιτρέπεται, τα παράνομα κορωνοπάρτι σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα συνεχίζονται, με μουσική μέχρι το πρωί και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης.

Ακόμη ένα κορωνοπάρτι διοργανώθηκε χθες το βράδυ (19-06-2021) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες νεαροί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στο πάρτι είναι το βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Instagram.

Βρίσκονται σε εξέλιξη προκαταρκτικές έρευνες κατόπιν εισαγγελικής εντολής για να εντοπιστεί ο διοργανωτής των πάρτι του ΑΠΘ. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο (12/6) – για ακόμη ένα βράδυ – πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στον χώρο του ΑΠΘ και γλένταγε παρά τα μέτρα κατά της διασποράς για τον κορωνοϊό.

Τρία νέα κορωνοπάρτι στήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και στην περιοχή του Φάρου της Πάτρας, στην Πλαζ, αλλά και στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στα σημεία, όπου είχαν τοποθετηθεί ηχητικά συστήματα, και διασκέδαζαν και χόρευαν μέχρι τις πρωινές ώρες, με ένα ποτό στο χέρι και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/06/2021