Ελλάδα

Κολωνός: Στον εισαγγελέα οι τρεις ανήλικες για τα μαχαιρώματα

20.06.2021 | 13:22

Αιματηρή συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή του Κολωνού.

Ειδικότερα, η υπόθεση αφορά συνολικά εφτά ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν. Δύο από αυτά μαχαιρώθηκαν ενώ η αστυνομία έχει κάνει τρεις συλλήψεις. Οι ανήλικες που συνελήφθησαν πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Το τμήμα ανηλίκων έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών. Το Σάββατο η μία από τις συλληφθείσες κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας. Η κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά με το μαχαίρι από θαύμα δεν έχασε τη ζωή της. Για ελάχιστα χιλιοστά, η 15χρονη είναι στη ζωή, καθώς αν είχε τραυματιστεί αλλού δεν θα είχε προλάβει να πάει ούτε στο νοσοκομείο.  Το κορίτσι χειρουργήθηκε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την ανήλικη που επιτέθηκε με το μαχαίρι και συμπλοκή για τις άλλες δυο.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/06/2021

Ελλάδα