Ελλάδα

Κατερίνη: Θρίλερ με καμένο πτώμα 45χρονου πίσω από νεκροταφείο

16.06.2021 | 17:09 Eνσωμάτωση

Ένας 45χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, καμένος και δεμένος πισθάγκωνα, με μια κουκούλα στο κεφάλι, σε χωράφι πίσω από το κοιμητήριο στην Καλλιθέα της Πιερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον στο κεφάλι με καραμπίνα και στη συνέχεια ο δολοφόνος του, του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Η εικόνα που αντίκρυσε τυχαία ένας περαστικός ανάμεσα στα αποκαΐδια, ήταν ανατριχιαστική. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν αμέσως, απέκλεισαν την περιοχή με κορδέλες και αρχισαν τις έρευνες. Τραγικές φιγούρες, ο πατέρας του θύματος και ένας φίλος του που αναγνώρισαν τον 45χρονο άνδρα από τις παντόφλες και τα ρούχα του. Η αδελφή του, με την οποία ζούσαν μαζί, συντετριμμένη, μιλά στο LIVE NEWS για τον χαμό του.

«Από προχθές τον ψάχναμε, το τηλέφωνό του ήταν κλειστό, απενεργοποιημένο. Γενικά, δεν απομακρύνονταν πολύ, τώρα… και γι’ αυτό μας φάνηκε και παράξενο κιόλας που έλειπε τόσες ώρες, αλλά… υποθέσαμε ότι θα είναι κάπου, εδώ γύρω, σε κάποιον φίλο του… αλλά δεν φανταζόμασταν κάτι τέτοιο. Τον βρήκαν πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας, καμμένο, δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, δεν μας άφησαν να τον δούμε… Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου. Θα τιμωρηθούν.», λέει η αδερφή του θύματος.

Υποψίες στο παρελθόν του

Οι κάτοικοι της Κατερίνης είναι σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος. Ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, Χριστόδουλος Χριστοδουλής, που βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος άνδρας, τον οποίο ειδοποίησαν οι αστυνομικοί.

«Ειδοποιήθηκα ότι βρέθηκε ένα πτώμα στο χωράφι μου. Φυσικά δεν είχα καμία ανάμειξη και καμία εικόνα του τι έγινε. Είναι σοκαριστικό, είναι άγριο έγκλημα, τον να τον κάψεις τον άλλον είναι ό,τι χειρότερο».

Ο 45χρονος, που υπήρξε κομμωτής στο επάγγελμα, είχε επιστρέψει στην Ελλαδα πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία. Οι έρευνες προς το παρόν στρέφονται σε πρόσωπα που γνώριζε το θύμα, που υπήρξε χρήστης ουσιών.

Τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων που εξετάζονται, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ήταν ήδη νεκρός όταν ο δολοφόνος του προσπάθησε να τον κάψει.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 16/06/2021