Χωρίς κατηγορία

Ακυρώθηκε μετά τις αντιδράσεις το συνέδριο γονιμότητας

14.06.2021 | 13:24

Aκυρώθηκε μετά τη θύελλα αντιδράσεων το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας».

Οι επικρίσεις εστιάστηκαν κυρίως στο περιεχόμενο του προωθητικού σποτ της διοργάνωσης, το οποίο, χαρακτηρίστηκε σεξιστικό, αναχρονιστικό και υποτιμητικό για τη γυναίκα.

Το σποτ ήταν σκληρό αλλά στόχος του συνεδρίου ήταν αποκλειστικά η ενημέρωση των Ελληνίδων επιμένει ο διοργανωτής του συνεδριου και γγ της Εταιρείας αναπαραγωγικής ιατρικής Κωνσταντίνος Πάντος.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απέσυρε αργά το βράδυ του Σαββάτου την αιγιδα της απο τη διοργανωση, ενώ ακολούθησε «τιτίβισμα» του Θεοδωρου Λιβάνιου με το ο οποίος ανακοίνωσε ότι ΕΡΤ και ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας.

Ζητώ συγνώμη από όλους όσους στεναχώρησα δηλώνει η εμπνεύστρια του σποτ Κία Παπαδοπούλου.

«Δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν άνθρωπο ούτε γυναίκα ούτε άντρα. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε μια αστοχία. Και πραγματικά μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου ζητώ συγνώμη από όσους στεναχώρησα» σημείωσε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!».

Το σποτ συγκέντρωσε τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Στο συνέδριο που προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα είχαν δηλώσει συμμετοχή υπουργοί, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας καθώς και ιερείς.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 14/06/2021

Χωρίς κατηγορία