Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Μικραίνει ο κύκλος των υπόπτων – Τι γλώσσα μιλούσαν οι δολοφόνοι

08.06.2021 | 13:28

Οι έρευνες για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο σύζυγος της Καρολάιν είδε φωτογραφίες υπόπτων και έχει διακρίνει κάποιες ομοιότητες με τους δολοφόνους.

Ειδικότερα, 28 ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά νερά και οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης που έχει ακόμα πολλά ερωτήματα.

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τις περιγραφές που έχει δώσει ο πιλότος στους αστυνομικούς και με βάση τις εκατοντάδες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που του έχουν δείξει έχει μικρύνει ο κύκλος των υπόπτων και στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας άνδρας με Αλβανική υπηκοότητα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζονται εξονυχιστικά όλα τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να έχουν αφήσει γενετικό υλικό η αποτυπώματα οι δράστες. Ωστόσο στη μονωτική ταινία με την οποία ήταν δεμένος ο πιλότος βρέθηκε μόνο το δικό του πελματικό εντύπωμα.

Σε ό,τι δε, έχει να κάνει με τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, οι αστυνομικοί βάζουν στον 32χρονο να ακούει ηχητικά αποσπάσματα από διαλόγους σε διάφορες γλώσσες προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι διάλεκτο μιλούσαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/06/2021

Ελλάδα