Κόσμος

Ιταλία: Νεκρή 18χρονη από τα χέρια της οικογένειάς της – Την σκότωσαν γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί

08.06.2021 | 13:46

Στην Ιταλία καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης μιας 18χρονης από το Πακιστάν. Οι ιταλικές αρχές μετά από έναν και πλέον μήνα ερευνών φαίνεται πως καταλήγουν στο σενάριο το νεαρό κορίτσι να έχει δολοφονηθεί από τον θείο του, καθώς δεν θέλησε να παντρευτεί στο Πακιστάν. Η ιταλική αστυνομία αναζητά όλα τα μέλη της οικογένειας τα οποία έχουν διαφύγει εκτός Ιταλίας.

Η 18χρονη Σαμάν Αμπάς από το Πακιστάν εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 29 Απριλίου.

Οι ιταλικές αρχές μετά από 40 ημέρες ερευνών αναφέρουν πως το κορίτσι θα πρέπει να θεωρείται νεκρό και βάζουν στο κάδρο τον θείο της, ο οποίος φέρεται να την στραγγάλισε όταν αρνήθηκε να γυρίσει στο Πακιστάν για να παντρευτεί.

Στη δολοφονία της συμμετείχε πιθανότατα και ο ίδιος της ο πατέρας.

Τα στοιχεία της έρευνας σοκάρουν καθώς δείχνουν πως η άτυχη κοπέλα είχε ακούσει για το τραγικό τέλος που της ετοίμαζε η ίδια της η οικογένεια.

Η ιταλική αστυνομία σημειώνει πως κανένα από τα μέλη της οικογένειας Αμπάς δεν βρίσκεται στην Ιταλία. Οι γονείς της πιθανότατα επέστρεψαν στο Πακιστάν ενώ ο δολοφόνος θείος της έχει διαφύγει σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Οι ιταλική αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει έναν από τους συγγενείς της Σαμάν ενώ αναμένεται να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ημέρες.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/06/2021

Κόσμος