Πολιτική

Μαντέλας: Δίκαια τα προνόμια για τους εμβολιασμένους

07.06.2021 | 21:41

Τα προνόμια για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας.

«Έχει μια αρκετά μεγάλη δόση δικαιοσύνης η θέσπιση προνομίων, γιατί όσοι πήγαν και εμβολιάστηκαν πρέπει να απολαμβάνουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με όσους δεν πήγαν» σημείωσε ο Γιώργος Μαντέλας, υπογραμμίζοντας πως θα μπορεί να είναι ένας κλειστός χώρος σε εστιατόριο ή κάποιο θέατρο.

Παράλληλα, ο διευθυντής των «Νέων» υποστήριξε πως ο εμβολιασμός θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγει η χώρα ένα 4ο κύμα της πανδημίας μετά το καλοκαίρι.

Σχετικά με την πρώτη παρέμβαση στον ιδιωτικό τομέα, από το σωματείο εργαζομένων στην Alpha Bank, για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο Γιώργος Μαντέλας τόνισε πως η ίδια η διοίκηση πήρε αποστάσεις από αυτή την πρόταση.

«Δεν ξέρουμε τι νομικές συνέπειες θα έχει αυτή η κίνηση, καθώς έχει συσταθεί μια ειδική επιτροπή βιοηθικής, η οποία θα εξετάσει τις δυνατότητες του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αν θελήσει η κυβέρνηση να λάβει αυτή την απόφαση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Μαντέλας, τονίζοντας πως «ανοίγει ένα παράθυρο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού».

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/06/2021

Πολιτική