Ελλάδα

Κέρκυρα: Είχε σχεδιάσει το διπλό φονικό ο δράστης και αυτόχειρας

07.06.2021 | 21:02 Eνσωμάτωση

Προσχεδιασμένο ήταν το φρικτό έγκλημα στην Κέρκυρα με δράστη έναν 67χρονο που πυροβόλησε την σπιτονοικοκυρά του και τον γείτονά του, καθώς ο δράστης και αυτόχειράς άφησε πίσω του επιτσολές προς την οικογένειά του.

Απολογητικά σημειώματα προς την οικογένειά του και έναν φάκελο για τον εισαγγελέα είχε αφήσει ο 67χρονος δράστης και αυτόχειρας στο σπίτι του στην περιοχή Δασιά στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Aστυνομίας ο δράστης είχε σχεδιάσει να σκοτώσει την 60χρονη σπιτονοικοκυρά του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Έγκλημα εκ προμελέτης

Στην ενέδρα που έστησε ο δράστης και αυτόχειρας στην 60χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε δεν γλίτωσε και ένας 63χρονος γείτονάς του που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς την 60χρονη και εν ψυχρώ την πυροβόλησε.

Αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο απέκλεισαν το χώρο και προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι του 67χρονου που είχε ταμπουρωθεί. Ακούστηκε όμως ένας πυροβολισμός. Μετά την εκτέλεση των θυμάτων του, με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση το ακούμπησε στο θώρακα και τράβηξε τη σκανδάλη.

Αιτία του διπλού φονικού φέρεται να ήταν η επικείμενη έξωση του δράστη από το σπίτι που του νοίκιαζε η 60χρονη.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως είχε δώσει προθεσμία στο δράστη, να της παραδώσει το διαμέρισμα. Αυτό εξόργισε τον 67χρονο και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/06/2021