Ελλάδα

«Επιδημία» κορωνοπάρτι σε όλα την χώρα – Μουσικές, χωροί και… καθόλου μάσκες

07.06.2021 | 13:28 Eνσωμάτωση

Κάθε όριο πλέον έχει ξεπεράσει η κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Προχθες βράδυ διοργανώθηκε το πολυπληθέστερο πάρτι που έχει οργνανωθεί μέχρι τώρα με 3 χιλιάδες συμμετέχοντες, ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς μάσκα ούτε για δείγμα.

Κι όμως δεν είναι εικόνες από συναυλία της προκορωνοϊού εποχής…αλλά το κορωνοπάρτι που έγινε το Σαββατόβραδο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Χιλιάδες νέοι χορεύουν και διασκεδάζουν ανενόχλητοι ο ένας πάνω στον άλλον στον αυλειο χώρο του Ιδρύματος.

Με δυνατή μουσική, αλκοόλ και πυρσούς. Χωρίς μάσκες λες και γιορτάζουν το τέλος της πανδημίας .

Μόλις το ρολόι σημάνει 12:30 οι νέοι φεύγουν από τα μαγαζιά και καταλήγουν στο Αριστοτέλειο, που έχει μετατραπεί από Πανεπιστήμιο σε ένα απέραντο χώρο για πάρτι. Μπύρες και άλλα ποτά αγοράζονται κατά εκατοντάδες από τα γειτονικά περίπτερα.

Εκτός από τον πρύτανη και κάτοικοι της περιοχής αλλά και ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ μάταια τηλεφωνούν στην αστυνομία.

Ελάχιστοι είναι πλέον εκείνοι που έστω και μια φορά δεν έχουν περάσει απο τα πάρτι του Αριστοτελείου.

Της νύχτας τα καμώματα στην περίπτωση του Αριστοτελείου τα βλέπει η μέρα και κλαίει. Σκουπίδια παντού και τα απομεινάρια του ξέφρενου, απαγορευμένου πάρτι εν μέσω πανδημίας.

Παρά τις 3 εισαγγελικές παρεμβάσεις για τα κορωνοπάρτυ οι νέοι συνεχίζουν να έρχονται διασχίζουν… και μπαίνουν στην πλατεία Χημείου και στη Φιλοσοφική.

Ανάλογη εικόνα και στην Πάτρα, στα σκαλάκια της οδού Πατρεως.

Εκατοντάδες νέοι με ένα ποτο στο χερι διασκεδαζουν μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες Τα ηχεία παίζουν μουσική στη διαπασών. Δίχως μάσκες και διχως αποστάσεις ασφαλείας.

Όπως φαίνεται οι απαγορεύσεις έχουν πάει περίπατο και τα κορωνοπάρτι δίνουν και παίρνουν χωρίς κανέναν να μπορεί να εμποδίσει τους διοργανωτές.

«Κορωνοπάρτι» με γνωστό ράπερ μέχρι το πρωί σε υπαίθριο χώρο στην Ευκαρπία

Εκτός από το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ, μεγάλο υπαίθριο πάρτι διοργανώθηκε σε δημόσιο χώρο στην Ευκαρπία παρουσία γνωστού ράπερ.

Εκατοντάδες κόσμου συναντήθηκαν σε ένα «κρυφό» σημείο που δεν αποκάλυπταν οι διοργανωτές μέχρι τελευταία στιγμή και όποιος ήθελε να πάει λάμβανε οδηγίες στον χάρτη από το instagram.

Στο σημείο είχαν στηθεί φωτορυθμικά και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Σε αυτό το πάρτι συμμετείχε και γνωστός ράπερ, οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 07/06/2021