Κόσμος

«Χιονοστιβάδα» οι καταγγελίες κατά του Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική βία

02.06.2021 | 12:29

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις, βιασμούς και κακομεταχείριση βρίσκεται ο τραγουδιστής της ροκ Μέριλιν Μάνσον. Μία γυναίκα ισχυρίζεται πως επί 10 χρόνια ο Μάνσον τη βίαζε και την κακοποιούσε.

Σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης γύρω από τον διάσημο ροκ τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον.

Οι καταγγελίες για βιαιοπραγίες και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Στη λίστα των καταγγελιών έρχεται να προστεθεί και αυτή μίας γυναίκας που προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα στοιχεία της.

Ισχυρίζεται πως είχε σχέση για πάνω από 10 χρόνια με τον ροκ σταρ, όμως εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση από το 2011.

Η γυναίκα λέει πως η ιστορία μεταξύ τους ξεκίνησε το 1996, όταν ο Μέριλιν Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Γκρούπι», όπου φαίνεται να κακοποιεί μία κοπέλα την οποία έχει δέσει σε μία καρέκλα.

«Δεν θα μπω στις λεπτομέρειες αυτού του φιλμ, αλλά έφτιαξα αυτήν την ταινία για να την βάλω σε προσωπικό μου βίντεο χωρίς να σκεφτώ ότι μπορεί να προσβάλλει.»

Όσο περνούσε η ώρα ο τραγουδιστής γινόταν πολύ βίαιος απέναντι στο δεμένο κορίτσι.

Όπως λέει η άγνωστη γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ήρθαν στο φως οι καταγγελίες της ηθοποιού Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλων τριών γυναικών.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/06/2021

Κόσμος