Υγεία

Κρήτη: Εξιτήριο για την 47χρονη μητέρα που νοσηλευόταν με παρενέργειες του AstraZeneca – Η κόρη της στο MEGA

01.06.2021 | 16:55

Σε Κέντρο Αποκατάστασης θα συνεχίσει την θεραπεία της η 47χρονη που νοσηλεύτηκε με θρόμβωση για περισσότερο από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, μετά από τον εμβολιασμό της με Astrazeneca.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη γυναίκα από την Χερσόνησο, μητέρα δύο παιδιών, είχε κάνει στις 3 Μαΐου το εμβόλιο της AstraZeneca και στις 12/4 εισήχθη στο νοσοκομείο με ημιπάρεση στη δεξιά πλευρά και εγκεφαλικό.

Πηγαίνει καλύτερα αν και παραμένει το νευρολογικό πρόβλημα με την ομιλία της. Η οικογένεια της 47χρονης, όπως και η ίδια, υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό με το εμβόλιο της Astrazeneca.

«Θα πάρουμε εξιτήριο, το αναμένουμε. Προς το παρόν γίνονται κάποιες εξετάσεις και μετά θα πάμε σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης. Είναι λίγο καλύτερα. Τώρα η κινητικότητα της, η ομιλία της είναι σταθερά. Την πρώτη φορά φαινόταν ότι έχει πλήρη παράλυση.

Τώρα το χέρι δεν το κουνάει καθόλου, κουνάει ελάχιστα το πόδι. Δεν μιλάει καθόλου. Μπορεί να σφίξει το χέρια να κλείσει τα μάτια. Να της πω κάτι και να της πω “κλείσε τα μάτια να για μου πεις ναι και να τα κλείσει ή ας πούμε κλείσε τα μάτια αν πονάς. Δεν ξέρουμε πόσο. Μας έχουν προϊδεάσει ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμα και πέντε μήνες, πράγμα που δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να το υποστηρίξουμε (οικονομικά) θα δούμε», είπε η κόρη της μιλώντας στο MEGA.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 01/06/2021

Υγεία