Ελλάδα

Λιβαδειά: Σοκάρουν οι περιγραφές της 15χρονης για τον βιασμό της – Γνώριμος των Αρχών ο 44χρονος

01.06.2021 | 18:35

Την προσέγγισε μέσα από τα social media, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, την βίασε και στη συνέχεια την απειλούσε.

Σοκάρουν τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη από τη Λιβαδειά για το πως κατάφερε ο 44χρονος άνδρας να την ξεγελάσει μέσα από το διαδίκτυο, λέγοντας ψέματα ότι ήταν φίλος των γονιών της και ότι μπορούσε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε γειτονική πόλη.

Η καταγγελία

 

Σύμφωνα με την ανήλικη, όλα ξεκίνησαν όταν έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook αναζητώντας μεταφορικό μέσο για τον Βόλο θέλοντας να συναντήσει το αγόρι της.

«Ήθελα να δω τον φίλο μου ο οποίος μετακόμισε στον Βόλο μαζί με την οικογένεια μου. Το έγραψα στον λογαριασμό μου στο διαδίκτυο. Τότε εκείνος προσφέρθηκε να με μεταφέρει στον Βόλο από τη Λιβαδειά και να με βοηθήσει να δω τον φίλο μου. Μου είπε πως ήταν φίλος των γονέων μου και τον πίστεψα.»

«Με βίασε & με απειλούσε»

 

Ο 44χρονος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 15χρονης και την προέτρεψε να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της για την κοπάνα που έκανε από το σχολείο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον Βόλο, σταμάτησε σε μια ερημική τοποθεσία και, σύμφωνα με την ανήλικη, την βίασε, ενώ στη συνέχεια την απειλούσε να μη μιλήσει σε κανέναν.

«Είχα σχολείο εκείνη την ημέρα και μου είπε πως δεν θα το πούμε στους γονείς μου. Μου είπε ότι θα με πήγαινε πρωί και θα γυρνούσαμε βράδυ. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο και με βίασε. Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου. Και στην επιστροφή μου είπε πάλι να μην πω τίποτα στους δικούς μου».

Ο 44χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της 15χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Λιβαδειάς, ενώ από το αρχείο της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού από κοινού με τον αδερφό του αλλά και για ενδοοικογενειακή βία.

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το DNA της 15χρονης, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 01/06/2021

Ελλάδα