Αθλητικά

Πρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού – Μαρινάκης: «Θρυλικό τρεμπλ, συγχαρητήρια!»

31.05.2021 | 13:43 Eνσωμάτωση

Πρωταθλήτρια για όγδοη συνεχόμενη φορά είναι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη νίκησαν τη Βουλιαγμένη φτάνοντας έτσι στο ιστορικό τρεμπλ. Στο χάντμπολ η ΑΕΚ κατέκτησε το European Cup, παίρνοντας έτσι τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της.

Τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φτάνουν στο ιστορικό τρεμπλ, έχοντας κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα Ευρώπης και το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης με 7-4 και με 3-0 στις νίκες έφτασε στην κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης. «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και του πρώτου Θρυλικού τρεμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε σχετικά ο κ. Μαρινάκης.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχεις τους περισσότερους τίτλους στην Α1 γυναικών στο πόλο με 12.

Στο χάντμπολ η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς νίκησε και στον δεύτερο τελικό την Ίσταντς με 24-20 κατακτώντας το European Cup που είναι και ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος στην ιστορία της ομάδας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και πανηγύρισαν την επιτυχία της ομάδας τους.

Στον στίβο ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με άλμα στα 8.27 κατέκτησε την 1η θέση στο μίτινγκ Βενιζέλεια.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 31/05/2021