Κόσμος

ΗΠΑ: Δραματική διάσωση άνδρα από φλεγόμενο αυτοκίνητο

31.05.2021 | 13:44 Eνσωμάτωση

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη δραματική διάσωση ενός άνδρα μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του από αστυνομικούς στο Όστιν του Τέξας κατέγραψαν οι κάμερες που έχουν στις στολές τους. Οι δύο αστυνομικοί με αυταπάρνηση ρίχθηκαν στις φλόγες και κατάφεραν να βγάλουν από το αυτοκίνητο τον οδηγό δευτερόλεπτα πριν το όχημα μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Ένα φορτηγάκι έχει τυλιχθεί στις φλόγες σε πάρκινγκ συγκροτήματος κατοικιών στο Όστιν του Τέξας.

Η φωτιά έχει τυλίξει το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος έχει εγκλωβιστεί.

Στο σημείο φτάνουν οι αστυνομικοί Έντι Πινέδα και Τσάντλερ Καρέρα. Ο πρώτος τρέχει προς το όχημα και ο δεύτερος ψάχνει τον πυροσβεστήρα από το οπίσω μέρος του περιπολικού.

Ο Έντι Πινέδα σπάει αντιλαμβάνεται πως μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τις αισθήσεις του. Οι πόρτες είναι κλειδωμένες. Με το γκλοπ του σπάει το τζάμι και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καταφέρνει με την βοήθεια του συναδέλφου να βγάλει από το φλεγόμενο όχημα, αναίσθητο τον οδηγό.

Οι δύο αστυνομικοί απομακρύνουν άμεσα τον άντρα από το όχημα στιγμές πριν οι φλόγες φτάσουν στο ντεπόζιτο και προκληθεί έκρηξη.

Ο άντρας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως για άγνωστη αιτία την ώρα που προσπαθούσε να σταθμεύσει έχασε τις αισθήσεις του με το πόδι του να είναι κολλημένο στο γκάζι. Οι σπίθες που προκάλεσαν την φωτιά προήλθαν από τις ρόδες του αυτοκινήτου που γύριζαν ανεξέλεγκτες.

Οι δύο αστυνομικοί τιμήθηκαν με το μετάλλιο προσφοράς από το αστυνομικό τμήμα του Τέξας για την αυταπάρνηση που έδειξαν για να σώσουν μία ζωή.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 31/05/2021