Κόσμος

Γαλλία: Άνδρας πυροβόλησε αστυνομικούς – Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση

30.05.2021 | 13:35

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε εξέλιξη μέχρι αυτήν την ώρα στη νότια Γαλλία ύστερα από αναφορές ότι άνδρας πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση έρευνας, με τη συμμετοχή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρων, στην περιοχή Ντορντόν της νότιας Γαλλίας ύστερα από αναφορές ότι άνδρας πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών, όπως μετέδωσε το δίκτυο France Info.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

«Ο άνδρας, πρώην στρατιωτικός, είναι οπλισμένος και παραμένει ασύλληπτος την ώρα που μιλάμε… Διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει εκτός ελέγχου», δήλωσε ο Φρεντερίκ Περισά, νομάρχης της Ντορντόν στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

«Ο άνδρας πήγε το βράδυ στο σπίτι της πρώην συντρόφου του. Εκεί υπήρξε διένεξη, η οποία οδήγησε στην παρέμβαση της χωροφυλακής και τότε είναι που ο ύποπτος πυροβόλησε εναντίον τους. Στη συνέχεια διέφυγε σε κοντινό δάσος», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, η περιφέρεια Ντορντόν, με μήνυμα στο Twitter, κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής Λε Λαρντέν-Σεν Λαζάρ να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι νεοτέρας.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 30/05/2021

Κόσμος