Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία εξετάζουν οι Αρχές – Στο «μικροσκόπιο» δύο νέα βίντεο

29.05.2021 | 20:24 Eνσωμάτωση

Μία σημαντική κατάθεση για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ανατρέπει σενάρια που είχαν ακουστεί αυτές τις 19 ημέρες μετά τη δολοφονία.

Δύο νέα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης σπιτιών των Γλυκών Νερών μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αναλυτών της ασφάλειας στην προσπάθεια που γίνεται να εντοπιστεί το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της Καρολάιν για να φτάσουν στο σπίτι της οικογένειας.

Το νέο υλικό είναι από κάμερες σπιτιού επί της οδού Καραϊσκάκη και δείχνει ένα σκούρο όχημα να περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ.

«Ήταν ένα δεμένο ζευγάρι»

Η ψυχολόγος της νεαρής μητέρας, η οποία έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, αναφέρει πως το ζευγάρι ήταν πολύ δεμένο και αγαπημένο.

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στεναχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφερναν το μωράκι τους. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι».

Το ζευγάρι είχε αγοράσει λίγους μήνες πριν ένα οικόπεδο, με την Καρολάιν να είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός αυτό, πράγμα που την έκανε να το αναφέρει σε πολλούς.

Η συμβουλή όμως της ψυχολόγου ήταν να μην το αναφέρει πουθενά για την δική της ασφάλεια.

Η συγκεκριμένη αγορά από την αρχή έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση.

Η 20χρονη, σύμφωνα με την ψυχολόγο της, είχε σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/05/2021