Ελλάδα

Σε αργία ο 48χρονος δάσκαλος που παρενοχλούσε με SMS 9χρονες – «Είπε στην κόρη μου ότι ήθελε να γίνει το αγόρι της»

27.05.2021 | 13:27

Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο πατέρας μιας 11χρονης που παρενοχλήθηκε από τον 48χρονο δάσκαλο που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες, ενώ φαίνεται πως ο εκπαιδευτικός, πατέρας δύο παιδιών, το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε μεθοδευμένα να πλησιάσει μαθήτριες του δημοτικού.

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές του πατέρα της μαθήτριας που λάμβανε μηνύματα άσεμνου περιεχομένου από τον 48χρονο δάσκαλο ο οποίος δίδασκε σε σχολείο της νοτιοανατολικής Αττικής.

«Θέλω να γίνω το αγόρι σου»

Όπως είπε στο Mega για περίπου ένα μήνα ο δάσκαλος επικοινωνούσε με την κόρη του μέσω μηνυμάτων.

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα από τη Δευτέρα, μόνο σε τέσσερις μέρες. Τη βομβάρδιζε με μηνύματα. Η μικρή δεν έστειλε ποτέ πρώτη. Στην αρχή ήταν σε στυλ φλερτ και ενδιαφέροντος. Για μένα ήταν επιλήψιμο, αλλά θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 11χρονης.

Ο 48χρονος δάσκαλος ισχυρίζεται ότι τα μηνύματα αυτά ήταν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του ενδιαφέροντος, ωστόσο το περιεχόμενο τους, όπως το περιγράφει ο πατέρας της μαθήτριας, ήταν επιλήψιμο.

«Της έλεγε “είσαι πολύ όμορφη και δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω”. Στην αρχή της είπε “θα σου βγάλω την μάσκα θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο”, μετά τής είπε “θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου”. Της είπε “θέλω να γίνω το αγόρι σου”. Όλα υπάρχουν σε μηνύματα», συνέχισε ο πατέρας της 11χρονης.

Τέθηκε σε αργία

Ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για δύο πλημμελήματα, και, πλέον, βρίσκεται σπίτι του, καθώς από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κινήθηκε άμεσα η διαδικασία αργίας του από τα καθήκοντα του μετά την άσκησης της ποινικής δίωξης σε βάρος του.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 27/05/2021

Ελλάδα