Ελλάδα

Πιερία: Οι δραματικές στιγμές πριν πέσουν στην χαράδρα μητέρα & κόρη – Τι λένε οι συγγενείς

27.05.2021 | 17:30 Eνσωμάτωση

Σε χαράδρα της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας στην Πιερία λίγο έξω από το αυτοκίνητο που επέβαιναν, μάνα και κόρη περίμεναν τραυματισμένες για βοήθεια επί τρεις ολόκληρες μέρες.

Από την στιγμή που το όχημα έφυγε από τον δρόμο μέχρι χθες που εντοπίστηκαν εξουθενωμένες.

Οι αποκαλύψεις στενών συγγενών τους στο LIVE NEWS για τα όσα έζησαν, μαζί με τα στοιχεία για τον τρόπο που εντοπίστηκε η θέση τους, ξετυλίγουν ακόμα περισσότερο το θρίλερ της υπόθεσης.

«Πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή. Η 51 ετών μητέρα που οδηγούσε κι η 36χρονη κόρη της, ξεκίνησαν από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη για τη Λάρισα. Σε βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητό τους να περνά έξω από βενζινάδικο, στο χωριό Μοσχοχώρι του νομού Πιερίας. Μέχρι εκείνη την στιγμή όλα κυλούσαν ομάλα.

Λίγες ώρες μετά, το αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, με αποτέλεσμα μάνα και κόρη να παγιδευτούν τραυματισμένες.

«Το κορίτσι είναι χτυπημένο».

Η μάνα και η κόρη είναι μόνες και αβοήθητες. Μετά την πτώση καταφέρνουν να βγουν από το αυτοκίνητο, αλλά μέσα αφήνουν το ένα και μοναδικό κινητό τηλέφωνο που είχαν. Το ακούνε να χτυπάει αλλά είναι αδύνατον να απαντήσουν.

Οι ώρες περνούν και η αγωνία των στενών συγγενών τους χτυπάει κόκκινο. Το μυαλό όλων πηγαίνει αναπόφευκτα στο κακό.

«Χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, 3 μέρες μέσα στο αμάξι».

Οι Αρχές φτάνουν στο σημείο τρεις μέρες μετά. Εντοπίζουν την ακριβή θέση από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου και η περιπέτεια μάνας και κόρης ολοκληρώνεται.

Αυτές τις τρεις πιο δραματικές μέρες της ζωής τους, οι δυο τους βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων στο σημείο, μήπως κάποιος τις δει και ειδοποιήσει για βοήθεια.

Όπως λένε συγγενείς τους, η μάνα έχασε πιθανότατα τον έλεγχο όταν η κόρη της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έπαθε κρίση στο κάθισμα του συνοδηγού.

«Κάτι έγινε εκείνη την ωρα με τη μικρή και χάθηκα», είπε η μητέρα σε στενό συγγενή της.

Οι δύο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους αυτήν την δραματική εμπειρία.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/05/2021