Καιρός

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και σήμερα

25.05.2021 | 06:25

Συνεχίζεται σήμερα η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα.

Από το πρωί περιμένουμε λιακάδα στις περισσότερες περιοχές και μάλιστα όσο πιο νότια τόσο περισσότερη ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και για το υπόλοιπο της ημέρας.

Από τα βορειοδυτικά όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που θα μετατοπιστούν ανατολικότερα προς την κεντρική και βόρεια χώρα, κάνοντας ένα πέρασμα από τις συγκεκριμένες περιοχές. Το μεσημέρι αυτή η συννεφιά στην ανατολική Μακεδονία θα πυκνώσει και στα βορειότερα ορεινά τμήματα θα δώσει βροχές μικρής διάρκειας.

Η Τρίτη θα είναι μια ζεστή μέρα για τις περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας στα βόρεια στους 30-32 βαθμούς και 34-35 στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα προσεγγίσουν τους 32-34 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά μεταβλητοί θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3-5 μποφόρ, βορειοδυτικοί και στο Αιγαίο σε εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη, καθώς η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-35 βαθμούς με βόρειο άνεμο 3-4 και στα ανατολικά και 5 μποφόρ.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, το μεσημέρι και το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-30 βαθμούς και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 25/05/2021

Καιρός