Ελλάδα

Με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεχύθηκαν στις παραλίες Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς

22.05.2021 | 20:18

Στις παραλίες ξεχύθηκαν σήμερα οι πολίτες, καθώς η θερμοκρασία και πάλι ανέβηκε. Το MEGA ήταν εκεί από το πρωί και κατέγραψε στιγμές χαλάρωσης στην μετά καραντίνα εποχή, ενώ άλλοι έκαναν βόλτες στα μαγαζιά.

Η θερμοκρασία ανέβηκε, οι άνεμοι των προηγούμενων ημερών κόπασαν και με «σύμμαχό» τους τον καλό καιρό, μικροι και μεγάλοι ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Με μέτρα, αποστάσεις και αντισηπτικά αρκετοι ηταν εκεινοι που επέλεξαν να χαλάρωσουν με μια ηλιοθεραπεία, άλλοι και να παιξουν ρακέτες, ενώ οι βουτιές είχαν την τιμητική τους.

Όπως λένε μετά απο τοσο καιρό καραντίνα εστω και μια βόλτα στην παραλία ειναι πολύ αναζωογονητική.

Oι υπεύθυνοι των οργανωμένων παράλιων ελπίζουν πως τις επόμενες μέρες παρα την απαγόρευση της μουσικής η κινήση θα ειναι ακόμα μεγαλύτερη…

Προσαρμοσμένοι στα μέτρα της οργανωμένης παραλίας αρκετοί ειναι οι λουόμενοι που επιβραβεύουν τα μέτρα ωστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα ενω τονίζουν πως νιώθουν πιο ασφαλής με τις αποστάσεις.

Βόλτες στα μαγαζιά

 

Όσοι Αθηναίοι δεν πήγαν για βουτιά κατέκλυσαν τους εμπορικούς δρόμους, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και με καφε στο χέρι βγηκαν για την σαββατιάτικη βόλτα τους στο κέντρο, αλλά και για ψώνια.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις μετά την άρση πολλών περιοριστικών μέτρων φαινεται πως ειναι πόλος έλξης κατακλύζοντας το πιο εμπορικό πεζόδρομο της χώρας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/05/2021

Ελλάδα