Πολιτική

Νέο μήνυμα του πρωθυπουργού στους ηλικιωμένους για τον εμβολιασμό

19.05.2021 | 20:41

Στην ανάγκη να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ηλικιωμένοι, αλλά και στη σημασία της τήρησης των μέτρων, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, που επισκέφθηκε το απόγευμα την Καλαμαριά.

Νέο μήνυμα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να σπεύσουν να εμβολιαστούν έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση που είχε με τον μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο έξω από το δημαρχείο.

«Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι κινδυνεύουνε περισσότερο από τον covid, πρέπει να είναι οι πρώτοι που ενδιαφέρονται να εμβολιάζονται και έχει μεγάλη σημασία και ο λόγος των φωτισμένων ιεραρχών να στηρίζει σε αυτή την κατεύθυνση» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ξανά πόσο σημασία έχει να τηρούμε τα μέτρα. «Η εμπειρία μας λέει ότι όπου τηρούνται τα μέτρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και όπου δεν τηρούνται και χαλαρώνουμε αρχίζουμε και βλέπουμε προβλήματα» πρόσθεσε.

Κάποιος ρώτησε τον πρωθυπουργό πως θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και ο εκείνος του απάντησε ότι θα έχουμε ένα καλοκαίρι με ασφάλεια.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19/05/2021

Πολιτική