Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αρνήθηκε τα πάντα ο Γεωργιανός

18.05.2021 | 21:37

Γύρω από τον Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών στον Έβρο, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο, κινούνται οι έρευνες των αρχών που ερευνούν τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα, ο Γεωργιανός εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για ληστεία στο Πικέρμι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος αρνήθηκε τα πάντα.

Μάλιστα, αρνήθηκε ακόμα και την σχέση του με την ληστεία στο σπίτι του ηλικιωμένου στο Πικέρμι, κάτι για το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, αφού έχει βρεθεί το DNA του στον χώρο.

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι έχει και οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της, στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι σήμερα δεν είπε απολύτως τίποτα, ο Γεωργιανός αναμένεται να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, καθώς θα πάρει προθεσμία, με τους αστυνομικούς να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για να εξετάσουν τον εν λόγω κακοποιό.

Face to face ο πιλότος με τον Γεωργιανό

 

Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 18/05/2021

Ελλάδα